Happy momlife

img_1407
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Budgetproof dagje weg met ticketveiling.nl

Ik moet echt meer één op één tijd met de kinderen plannen, maar veelal zijn uitjes best prijzig. Afgelopen week ging ik met Sofie naar K3 toe in Plopsaland en hadden wij een geweldige dag. Sofie is groot fan van K3 en heeft echt helemaal genoten van het optreden. Doordat het kleinschaliger was opgezet was er veel meer interactie, leuk!

TICKETVEILING

Ik kreeg een uitje van ticketveiling cadeau. De kinderen waren 5 dagen vrij met Pinksteren. Het leek mij daarom verstandig om wat aandacht te verdelen, zodat de dagen minder intensief waren. Er is op Ticketveiling genoeg leuks te vinden voor een dagje uit. Zo staan er dagjes weg op, leuke vakanties, maar ook lekkere eet deals.  Voor mij was de keuze makkelijk toen ik zag staan dat er speciale K3 dagen waren in Plopsa, hier moesten wij heen!

Als ik een veiling doe voor een dagje uit dan spreek ik altijd met mezelf af wat ik maximaal wil uitgeven. Het blijft altijd spannend of je het binnen je budget gaat halen. Zo kun je er voor zorgen dat het uitje niet te duur gaat worden en je geld overhoudt voor andere belangrijke kosten. Ik vond het zo leuk en kon niet wachten om het Soof te vertellen. Die haast net zo reageerde als ik deed haha! Heb jij de app van Ticketveiling al? Je kunt hem gemakkelijk downloaden en hiermee bieden op de leukste uitjes.

PLOPSA INDOOR COEVORDEN

Ik ging met Sofie naar één van de K3 dagen in Plopsaland. Volgens mij organiseren ze dit 1 keer per jaar, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wij waren rond half 11 bij Plopsa en moesten even in de rij staan. Dat liep gelukkig snel door waardoor wij al snel binnen waren. Eerst op de foto en door naar de attracties. Plopsa indoor Coevorden is een indoor speeltuin met een klein buiten stuk. Wij hebben eerst wat attracties binnen gedaan en zijn daarna naar buiten gegaan om even te spelen. Het was heerlijk weer dus onze eigen meegebrachte lunch konden wij prima opeten op een bankje buiten.

Na de lunch hebben wij nog een paar attracties gedaan en toen zijn wij in de rij gaan staan voor de K3 show. Er stond al een hele lange rij en ik wilde wel een mooi plekje hebben. Dat is gelukt. In het midden van het midden zaten wij prima! Tijdens de show zong ze mee, deed ze dansjes en uiteindelijk stond ze vooraan bij het podium om haar tekening aan Klaasje te geven. En het lukte haar! Een leuk voorproefje voor november wanneer wij wederom naar K3 toe gaan.

Na de show hebben wij nog even gespeeld, om daarna een nieuwe K3 knuffel uit te zoeken en in de auto te gaan. Het was een leuke dag! Ik ga zeker vaker gebruik maken van ticketveiling aangezien ik het liefst goedkoop mijn dagjes uit tickets scoor.

Facebook Comments

Share this post