Aron Emma-Sofie Moederschap

Broer en zus

Sinds april is Aron een grote broer en trots dat hij daarop is! Ik geniet er onwijs van om te zien hoe Aron en Sofie met elkaar omgaan. En ik merk dat dit alleen maar leuker aan het worden is. Sofie is gek op Aron en Aron is gek op Sofie. Tijdens de zwangerschap was Aron zich al heel erg bewust van het feit dat er iemand bij ons kwam. Hij wist dat hij een zusje kreeg en ging elke controle afspraak met mij mee naar de verloskundige. Ik vond het belangrijk dat hij betrokken was bij de hele nieuw situatie.

Toen op 8 april mijn weeën begonnen werd Aron wakker en is hij opgehaald door mijn ouders. Hij wist dat zijn zusje kwam en heeft geen oog meer dicht gedaan. Begrijpelijk ook, want het is reuze spannend zo’n klein zusje. Toen Sofie geboren was zei de verloskundige; Moeten jullie niet iemand bellen? haha! Hij wist het als eerste en kon vol trots op school gaan vertellen dat zijn zusje Sofie geboren was.

Sofie is geboren op een woensdag dus Aron was ‘s middags lekker vrij.  Robert haalde hem op uit school en ik zat te wachten met Sofie op de bank. Hun eerste ontmoeting, een moment dat ik nooit ga vergeten. Ik hou van jou klein zusje, waren de eerste woorden die Aron tegen zijn zusje zei.

Aron week niet van Sofie haar zij. Tenzij hij naar school moest, maar anders was hij bij haar. Hij gaf haar kusjes en knuffels in overvloed, of nou ja gaf ik bedoel geeft. Nog steeds zijn ze gek op elkaar. Aron reageert positief op Sofie en Sofie heeft de dikste lol met haar grote broer. Tegenwoordig ligt Sofie vaak op de grond en gaat Aron bij haar liggen om haar te vermaken. Een groot succes kan ik vertellen.

Ik benieuwd hoe dit zal blijven in de toekomst. Zullen Aron en Sofie nog steeds zo gek op elkaar zijn? Ik hoop het! Want hun twee samen zien maakt mij onwijs gelukkig. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Esther

  Heb hier net zo’n trotse grote broer! Heerlijk!

  20/09/2015 at 7:11 am
 • Reply Simone

  Sofie lijkt ook echt ontzettend op Aron! Fijn dat het zo goed met ze gaat.

  20/09/2015 at 9:11 am
 • Reply Linda venrooij

  Wat heerlijk dat ze zo dol zijn op elkaar!! 🙂 en kleine zus heeft altijd een grote broer om haar te beschermen 🙂

  20/09/2015 at 9:31 am
 • Reply Debby Riemens

  Die foto’s zijn super schattig! Vooral fijn dat aron het zo goed doet. Hij is niet jaloers ofzo dus.

  20/09/2015 at 8:38 pm
 • Reply Jennifer

  Oh Joyce wat een lieve foto die laatste! Daarvan krijg ik spontaan zin in broertjes en zusjes voor Melle, haha. Maar echt, die foto ontroert me bijna. Wauw!

  20/09/2015 at 11:36 pm
 • Reply Lieke

  Wat heerlijk! Lekker van genieten, van die twee!

  22/09/2015 at 2:19 pm
 • Leave a Reply