Ik druk met de voorbereidingen van kerst en oud&nieuw. Wij hebben het huis vol en daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Tenminste ik heb eten nodig om wakker te kunnen blijven, normaal lig ik namelijk al om 22:00 uur voor pampus haha! Met kerst maakte ik een lekkere borrelbrood en ik vind dit echt een aanrader voor tijdens de borrel met oud & nieuw.
![](https://i0.wp.com/www.joyfromjoyce.nl/wp-content/uploads/2024/12/BORRELBROOD.jpg?resize=800%2C449&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.joyfromjoyce.nl/wp-content/uploads/2024/12/BORRELBROOD.jpg?fit=250%2C140&ssl=1)
Borrelbrood
Ingrediƫnten
- 1 turks afbak brood
- 5 plakjes cheddar
- kruidenroomkaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd met een broodmes inkepingen in het brood, maar doet dit niet te diep. Als je te diep gaat valt het brood uit elkaar. Zorg ervoor dat je hem horizontaal en verticaal gaat snijden, zodat je blokjes krijgt.
- Smeer de inkepingen met roomkaas en druk er de plakjes cheddar tussen
- Zet het geheel in de oven voor 10 minuten en je kunt er direct van genieten.