Happy momlife

WhatsApp Image 2020-08-22 at 10.04.28
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Boodschappen thuis laten bezorgen, duurder of goedkoper ?

In het verleden heb ik regelmatig geschreven over het doen van boodschappen en hoe ik dit zo goedkoop doe. Nog steeds ben ik hier heel actief mee bezig, alleen deel ik het niet elke keer meer. Door de corona zijn er steeds meer mensen gekomen die nog meer moeten letten op hun boodschappen, uitgaven etc. Daarom wil ik mij budget tips een nieuw leven in blazen. Vandaag trap ik af met een blog over het bestellen van boodschappen en het laten thuis bezorgen hier van.

Voorheen maakten wij altijd gebruik van de pick-up point van jumbo. Ideaal, even met de auto er langs en je hebt je boodschappen weer in huis. Op een gegeven moment werd de jumbo duur. Duurder dan de lidl. Een tijdje terug merkte ik dat er weer een wisselwerking was De Lidl werd namelijk steeds duurder. Voor mij weer het moment om te gaan kijken wat voor mij op dit moment goedkoper is.

Daarnaast ben ik ook nog eens druk bezig met afvallen. Als ik boodschappen in een winkel doe ben ik snel geneigd om lekkere dingen mee te nemen die ik eigenlijk helemaal niet in huis moet hebben. Ook al pak ik maar 1 snoepje bijvoorbeeld. Die ene vind ik eigenlijk al teveel. Door online te bestellen ben ik veel bewuster van de boodschappen die ik bestel. Al een winst op zich.

En dan terug naar de prijs. Bij de lidl kwam ik wekelijks boven mijn boodschappenbudget uit. Ik pakte ongepland toch duurdere dingen en dat vind ik zonde. Ik besloot mijn boodschappen weer eens bij de Jumbo in te voeren en ontdekte dat ik daar goedkoper uit was. Daarnaast kon ik sinds kort ook de boodschappen laten thuis bezorgen een grotere winst, want het scheelt mij tijd en frustratie in de winkel en ik heb de keuze uit een ruimer assortiment. Ook kun je op de website van de JUMBO sorteren op het goedkoopste product. Hierdoor neem ik al snel de goedkopere producten, niet altijd hoor maar vaak wel.

Nog een leuk extraatje is dat je bij de Jumbo bij bijna alle bestellingen wel een cadeautje krijgt. Zo kun je nieuwe producten ontdekken of je hebt juist producten die je anders te duur vindt waar je een keer van kunt genieten. Zo kregen wij een paar weken geleden gratis oreo ijsjes, die ijsjes zijn hartstikke duur en het is iets dat ik normaal nooit zou kopen. Lekker was het wel!

Voor ons bevalt dit nu prima. Ik blijf onder mijn boodschappen budget zitten en ik kom gedurende de week niks te kort. 

Facebook Comments

Share this post