Mama's boekenhoek

#Boektober, i’m ready!

Vorig jaar kondigde Dagmar voor het eerst #boektober aan. Een moment om even het lezen te herpakken en nog een eindsprint te maken in het lezen van boeken voor 2016. Aangezien het lezen dit jaar echt waardeloos is bij mij besloot ik om ook dit jaar weer mee te gaan doen. Wil je ook mee doen met #boektober? Meld je dan aan via de facebookpagina

Ik doe mee, omdat ik echt graag meer boeken wil lezen. Ik merk dat sinds wij in ons vakantiehuisje zitten ik wel makkelijker een boek erbij pak en ga er dan ook vanuit dat het nu wel gaat lukken om boeken te lezen. Ik heb mezelf een doel gegeven om 4 boeken te lezen, elke week 1 boek dus. Ik hoop echt dat het gaat lukken. Ik heb natuurlijk ook al een aantal boeken uitgekozen om te gaan lezen en die ga ik hieronder met jullie delen.

We moeten je iets vertellen – Marion Pauw 

Marion Pauw is bekend van haar thrillers ‘Drift’, ‘Daglicht’, ‘Zondaarskind’, ‘Jetset’ en ‘Hemelen’, en haar roman ‘De wilden’. ‘Daglicht’ is succesvol verfilmd met Angela Schijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven. De pageturner ‘We moeten je iets vertellen’ is Marion Pauws zesde thriller, haar persoonlijkste en indringendste tot nu toe. De succesvolle schrijfster Kathelijne valt voor de charmes van een oudere, getrouwde man en raakt zwanger van hem. Ze ondergaat een abortus. De dag erna vindt ze een huiveringwekkend verhaal op haar notitieblok, geschreven in haar eigen handschrift. Terwijl ze rouwt om haar ongeboren kind, gaat ze op onderzoek uit. Kopen? Klik hier. 

Misschien ooit – Colleen Hoover 

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer’s block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren op maybesomedaysoundtrack.com. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit. Kopen? Klik hier.

Verdacht – Carry Slee 

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.
Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven. Kopen? Klik hier.

Liever met Lef – Dagmar Valerie 

In ‘Liever met lef’ inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad. Het leven voor de volle 100% leven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. Met motiverende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Wat staat er op jouw bucketlist? Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef! Kopen? Klik hier

Vier boeken dus, mocht ik het redden en nog tijd over hebben dan ga ik natuurlijk nog meer boeken lezen. Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn vordering. Doe jij ook mee?

 

Dit blog bevat affiliatie links. Door te kopen via de bovenstaande links draagt de webshop een kleine percentage aan mij af.
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Tessa | Daily Inception

  Ik had inderdaad vorig jaar gelezen over #Boektober! Leuke titels heb je uitgekozen, ben vooral benieuwd naar het boek van Carry Slee en Liever met Lef natuurlijk!

  28/09/2016 at 7:47 am
 • Reply Romy

  Veel leesplezier deze maand! Het lijken me stuk voor stuk leuke boeken. Het boek van Dagmar heb ik al besteld en ook het boek van Marion Pauw wil ik zeker lezen.

  28/09/2016 at 8:01 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  We moeten je iets vertellen vond ik bijzonder leuk! Veel leuker dan ik had verwacht zelfs.

  28/09/2016 at 11:02 am
 • Reply Jessica

  Wat leuk, ik ga me denk ook aanmelden. In het begin van het jaar ging het super goed met boeken lezen, maar het is er weer een beetje bij in geschoten, dit is een mooi zet in de rug om weer te gaan lezen.

  28/09/2016 at 1:36 pm
 • Leave a Reply