Comments (12)

Haha, ik kom ook niet aan lezen toe. Niet door mijn kind, want als het aan hem zou liggen zou ik best kunnen lezen. Ik vind Netflix en Videoland gewoon veel leuker! 😛

Boeken van Linda van Rijn, erg verslavend!

Herkenbaar, ik lees ook veel minder dan vroeger. Het is gewoon ‘makkelijker’ om na een lange dag moederen te kiezen om lekker lui voor de televisie te hangen. Terwijl boeken lezen eigenlijk veel leuker is. Toch maar eens kijken wat een bieb-abonnementje kost 🙂

Ik kan alleen door mijn ziekte nog op de Ipad lezen. Dus vind er veel minder aan nu. En ik verslaan mijn tijd zoveel boven. Dat ik mss eens voor n platte tv moet gaan kijken zodat ik dan in elk geval Netflix niet op de Ipad hoef te kijken want wat wordt die dan zwaar als je alleen op je rug ligt.

Ik zal de 1e 3 ook zeker willen lezen.

Herkenbaar en het slechte weer maakt het nog moeilijker.Normaal breng ik mijn zomervakantie lezend door in de hangmat. Dan las ik een boek per week. Regen + een baby = 1 boek op 3 maanden. Komt wel terug zeker

Ik lees af en toe wel eens… vroeger was het natuurlijk meer, maar nu geniet ik er nog meer van 😉

Ik was het ook een beetje kwijt, maar ik zit er weer helemaal in! Vaak inderdaad in plaats van een serietje of ‘s middags in de tuin als dochterlief zoet aan het spelen is. En ‘s avonds voor het naar bed gaan nog even. Maar daarvoor heb ik een speciaal vrolijk boek, zodat ik altijd vrolijk ga slapen 😉

Zo herkenbaar. Hier ook 2 kinderen, jongste bijna 6 maanden. En ik zou zo graag willen lezen, maar het lukt elke keer niet. Natuurlijk ben ik ‘s avonds ook met andere dingen bezig. Ik vind het een goed idee om de schermtijd te verkorten. Moet ik ook maar eens gaan doen.

Heel herkenbaar! En ook goed nieuws: het komt vanzelf wel weer. Mijn kinderen zijn nu 5 en 7, en ik lees nu weer heel veel. Zeker nu de oudste ook de jongste kan voorlezen 🙂
En de gouden tip: luisterboeken via Storytel. Dat kan altijd.

Ja ik kan ook niet wachten totdat ik Sofie vrij kan laten in de tuin. Nu ben ik heel oplettend met wat ze doet. Ook omdat Aron zijn speelgoed overal ligt hahah

Lezen is zooo fijn! Ik had ee challenge met mezelf om 20 boeken te lezen en zit nu op 21, nummer 22 is bijna uit! Netflix is wel een uitdaging inderdaad, dus ik probeer in bed alleen te lezen en niet nog even een afleveringetje van The Mentalist te kijken 😉
Ik heb Jojo Moyes kort geleden ontdekt, wat een fijne boeken schrijft zij!!

Zó herkenbaar. Ik las heel veel, had zelfs een eigen boekenblog, en nu komt het er echt totaal niet meer van. Ik kan me niet eens meer herinneren wat het laatste (non-kinderboek) is dat ik gelezen heb.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP