Happy momlife

img_5970
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Blogdip of gewoon druk?

De laatste weken was het wat rustiger op joyfromjoyce.nl en dit had verschillende reden. Zo gingen wij van ons oude plekje naar een nieuw, veel fijner plekje. En heeft de griep ons huis ook gevonden. Maaaaar er is meer en ik vond het tijd om jullie even bij te kletsen over van alles.

Nieuw huis??!! 

Ja! Wij wonen nu bijna 2 weken in ons nieuwe huisje. Een heerlijke plekje waar wij ons wel thuis voelen en waar iedereen eindelijk weer ontspant. Een huis waar het schoon is (zonder schimmel) en waar iedereen zijn/haar draaien aan het vinden is. Een leuk wijk waar ook Aron eindelijk voor het huis kan gaan spelen (daar is hij zelf heel blij mee!) Eigenlijk alleen maar goede berichten en een positieve kijk vooruit. Het verhuizen zorgde er o.a. voor dat het wat stiller is/was op joyfromjoyce.nl. Ik had het voor mijn gevoel heel druk en moest ook echt even de focus leggen op het gezin en ons nieuwe huisje.

Blogdip? 

En dan het volgende, ik weet de laatste tijd niet zo goed waar ik over moet schrijven. Ik heb het idee dat ik al zoveel heb gedeeld dat ik gewoon even kwijt ben en bij heel veel dingen denk nah dat is niet interessant. Een blogdip die samen valt met een winterdip denk ik. Zodra het zonnetje schijnt merk ik dat het allemaal een stuk beter gaat. Ik probeer mezelf nu even niet teveel druk op te leggen en mezelf even iets minder te verplichten om een blog online te hebben iedere dag. Waarschijnlijk is die dip opeens weg als ik dit openbaar gooi haha! (happend before)

Drie kinderen is druk! 

Dacht ik voorheen dat 1 kind druk is, nou 3 kinderen is druk haha! (En nu zegt Tamara vast dat 4 nog drukker is, maar daar doe ik niet aan mee). Het is gewoon druk. Aron moet naar school, Sofie heeft twee keren per week schooltje vlakbij ons oude huis en Fleur vraagt momenteel ook veel tijd en aandacht. Daarbij heb ik mezelf ook verplicht om ’s avonds niet meer te werken (raad eens wanneer ik dit blog schrijf haha!:P). Oké niet helemaal waar, want het nu ochtend dat ik hem afschrijf. Ik heb mezelf even geen druk opgelegd. Er komen leuke samenwerkingen aan waar ik ook hard voor aan het werk ben.

Even een stapje terug. Er zullen blogs online komen, maar ik weet niet of het momenteel elke dag gaat zijn. Heb jij nog iets dat je graag wilt lezen? Laat het dan achter in de comments hier of op facebook.

Facebook Comments

Share this post