sponsored stories

Black Friday tip: Heineken Store

Het bier merk dat hier in huis het meest genuttigd wordt is denk ik wel Heineken. Robert vindt het lekker bier en ook zijn vrienden drinken het graag. Met feestjes hebben wij het dan ook standaard in huis. In ons vorige huis hadden wij een barretje in de tuin en de bedoeling was om dit gezellig aan te kleden als een echte bar. Dit is ook het doel om bij een volgend huis weer te doen, omdat het zo gezellig staat in de tuin. Mooi met een inbouw bbq bijvoorbeeld.

Wat is Black Friday?

De laatste jaren komt het in Nederland ook steeds meer voorbij Black Friday. Black Friday is in de Verenigde staten de dag na Thanksgiving day. Op die dag zijn de meeste mensen vrij en is het startsein voor het doen van de kerstinkopen. Om veel mensen naar de winkels te trekken bedenken winkels in Amerika de grooste acties waardoor het regelmatig voorkomt dat er lange rijen voor de winkels staan en dat het een chaos is bij binnentreden van de winkel. Wat je in films ziet is echt niet overdreven. In Nederland is het ook een steeds populairder wordende dag en wij Nederlands zijn er net zo dol op als die gekke Amerikanen.

Ook de Heineken Store doet dit jaar mee aan de Black Friday actie en hebben hier voor een speciale pagina met toffe acties online gezet. Je kunt tot wel 50% korting ontvangen op de merchandise van Heineken. De Heineken Black friday acties vind je allemaal op de pagina speciaal voor de Black Friday. Wil je dus net als wij dat willen een toffe bar in of buiten aankleden met Heineken items dan is dit zeker je kans om lekker te shoppen voor je vriend, man, neef of welke Heineken liefhebber dan ook. Dus ben jij nog op zoek naar een tof Sinterklaas of Kerst cadeau voor één van de mensen waarmee jij deze feestdagen viert dan zal ik zeker even een kijkje nemen in de webshop.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply