Persoonlijk

Birthday Girl! | Sweet 25!

Happy birthday to me, happy birthday to me! Hoera! Vandaag mag ik 25 kaarsjes uitblazen, of ik dit ga doen moet ik nog even bedenken. Maar een red velvet cake met 25 kaarsjes is best tof toch? Mijn 25ste verjaardag kijk ik al tijd naar uit en nu is het eindelijk zover. Veel mensen vragen mij waarom 25 zo bijzonder vind, maar dat weet ik zelf ook niet zo goed. 25 klinkt gewoon hel tof toch? 

Vandaag ben ik dus jarig, maar vieren doe ik het niet heel groots. Vanochtend heb ik een afspraak bij de kapper staan om mijn haar even netjes te krijgen en wie weet gooi ik er daarna nog wel een bus blondering in. Dat donkere ben ik wel weer flauw van haha! Daarna haal ik samen met Sofie mijn verjaardagstaart op en ga ik alvast het avond eten voorbereiden.

‘S avonds komen er namelijk wat vriendinnen langs en onze ouders. En één van mijn vriendinnetjes moet eerst les geven en vroeg of ik wat eten wil bewaren. Ofcourse! Daarnaast komen er dus nog wat vriendinnetjes en onze ouders om een taartje te eten en even stil te staan bij het feit dat ik 25 jaartjes jong ben! Jong idd!

Mijn verjaardagscadeau

Ik hoef eigenlijk nooit verjaardasgcadeaus, maar ik gaf mezelf wel iets dit jaar. Ik wil al een hele tijd een ander logo. Iets dat staat voor Joy from joyce, iets dat dat ook uitstraalt inclusief mijn favoriete kleurtjes. De kleuren waarvan iedereen weet dat het echt bij mij hoort. Ik deed een oproep op een ondernemerspagina en kwam daarna al snel uit bij Marlieke ook wel bekend van haar blog Lovethat. Ik hoefde haar maar een paar steekwoorden te geven en toen kwam er een pracht exemplaar uit.

Komende week zal ik mijn blog helemaal qua style aan gaan passen en dan zal ook mijn logo pronken op mijn website. De kleuren en de enthousiasme passen goed bij mij. Ook zie ik veel van mijn persoonlijkheid erin terug en straalt hij uit wat ik wil uitstralen met mijn blog. Joy! 

Op naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen en gebeurtenissen. Ik ben benieuwd wat het komende jaar mij gaat brengen. Ps. Vanmiddag staat er een toffe winactie online! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

12 Comments

 • Reply marjonS

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  En je logo is mooi geworden, lekker vrolijk en leuke kleuren.

  20/12/2016 at 7:04 am
 • Reply Loes Johanna

  Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag vandaag! Je hebt een heel gezellig en vrolijk nieuw logo, tof!

  20/12/2016 at 7:40 am
 • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl

  25! Gefeliciteerd! Al eventjes geleden voor mij 😉 Hele fijne dag gewenst en vrolijk nieuw logo!

  20/12/2016 at 8:05 am
 • Reply Nicole

  Ohhh 25 nog maar, ik weet nog dat ik zo jong was en dit vierde op Aruba haha. Long time ago.. Van harte

  20/12/2016 at 8:18 am
 • Reply Esther

  Van harte Joyce!! Wat ben je jong meid, is voor mij al weer eeuwen geleden 🙂 Geniet van deze dag!!

  20/12/2016 at 8:30 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Gefeliciteerd met je verjaardag, en een hele fijne dag gewenst.

  20/12/2016 at 9:16 am
 • Reply Kimberly

  Leuk logo hoor en een heel goed cadeau voor jezelf! Gefeliciteerd en fijne verjaardag

  20/12/2016 at 9:49 am
 • Reply Kimberly

  O ja, en 25 vond ik zo’n speciale verjaardag. Het idee dat je een kwart eeuw bent. En idee waarom maar spannend. Ik ben benieuwd hoe je site gaat worden!

  20/12/2016 at 9:51 am
 • Reply milou

  GEfeliciteerd! En wat een super leuk logo zeg!!

  20/12/2016 at 11:38 am
 • Reply Charlotte

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! En je nieuwe logo is mooi geworden zeg!

  20/12/2016 at 6:42 pm
 • Reply Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd!!! Wat een mooi vrolijk logo!

  20/12/2016 at 9:57 pm
 • Reply Bodil

  Nog gefeliciteerd!!! Heb je een leuke dag gehad? 😀

  21/12/2016 at 12:49 pm
 • Leave a Reply