Happy momlife

neolac 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Biologische babyvoeding van Neolac

Zoals je misschien wel hebt kunnen lezen ging de borstvoeding bij mij niet heel makkelijk . Wij stapten over op kunstvoeding, omdat dit op dat moment de beste keuze was en is voor ons. In de wereld van kunstvoeding heb je veel keus in welk product/merk je wilt gaan gebruiken. Wij hebben de biologische babyvoeding van Neolac geprobeerd en ik vertel je graag hoe dit is bevallen. 

Borstvoeding is natuurlijk de beste keus als je je pas bevallen bent, maar soms werkt het niet lekker of zijn er andere redenen waarom je kunstvoeding wilt of moet gebruiken. Bij mij was dit ook het geval, ik werd hartstikke ziek van de borstvoeding. Ik moest dus op zoek naar een ander oplossing om mijn kind te voeden. Omdat wij zelf op onze voeding letten vind ik het ook belangrijk om goede keuzes te maken voor mijn baby.

Neolac is biologische flesvoeding waarbij de melk afkomstig is van Nederlandse koeien. Toch mooi om je kinderen product aan te bieden die ik zelf ook het liefst gebruik. Tenminste ik koop het liefst producten die gemaakt, gebrouwen zijn in Nederland. De koeien grazen minstens 120 dagen per jaar in de wei, de boeren gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Wanneer de koeien niet naar buiten kunnen hebben ze binnen in de stallen genoeg ruimte en krijgen ze alleen maar biologisch voer.

De producten van Neolac zijn biologisch gecertificeerd volgend de Nederlandse- en Europese wetgevingen. Daarom kun je op de verpakking twee keurmerken terugvinden.

De verpakking van de Neolac opvolgmelk is ook erg prettig. Meestal heb je flesvoeding in dozen, maar dat is bij Neolac niet zo. Daarnaast hebben ze een handige afstrijklijn verwerk in hun verpakkingen waardoor je altijd een mooi afgestreken schepje kunt maken. De blikken hebben een mooie verpakking met Nijntje erop. Het staat dus ook nog eens hartstikke gezellig.

Waar te koop? 

De biologische opvolgmelk van Neolac kun je o.a. kopen via de website van Neolac, de Albert Heijn of ekoplaza. Een blik Neolac opvolgmelk kost €15,95. Geen dure prijs voor een kwalitatief goed product.

Facebook Comments

Share this post