Happy momlife

Bio Oil 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Bio-Oil tegen mijn zwangerschaps littekens + tips waarvoor je het nog meer kunt gebruiken

Ik ben niet heel erg merktrouw als het gaat om mijn verzorgingsproducten, maar toen ik tijdens mijn zwangerschap van Aron al snel allemaal strepen kreeg wist ik dat ik mijn huid moest gaan behandelen met een olie. Iedere avond smeerde ik trouw met Bio-Oil over mijn buik, maar door de plotselinge groei van de zwangerschap kon ik er niet tegen smeren. Mijn huid rekte zichzelf helemaal uit en sindsdien loop ik rond als mama-tijger.

Waarschijnlijk ken je Bio-Oil al wel? Het is een middel tegen littekentjes en je kunt het voor nog meer gebruiken. Zo gebruik ik het tegenwoordig ook voor de punten van mijn haren en de wangetjes van de kinderen heb ik er ook al wel eens mee ingesmeerd. Een echt wondermiddel als je het mij vraagt. Hij zit dan ook nog steeds in mijn avond routine. Ik smeer mijn buik er nog dagelijks trouw mee in en ik merk ook dat mijn striae littekens hier een stuk lichter door worden. Ik weet dat je het niet meer kwijt raakt, maar ik vind het wel een prettig idee wanneer ze wat meer richting mijn eigen huidskleur gaan. Ik ben namelijk nogal onzeker over mijn littekens op mijn buik. Maar ik gebruik het voor meer! In de zomer heb ik namelijk ook best snel droge voeten en ik vind dat zo lelijk! Door ze ’s avonds in te smeren met Bio-Oil heb ik de volgende ochtend weer zachtere voetjes. Echt een aanrader.

Dit is voor mij echt een wondermiddel en staat dus standaard op mijn gedeelte van het badkamer meubel. Ook gaat ie vaak mee als wij op vakantie gaan of een weekendje weg. Ik kan dit product echt aanraden voor bovenstaande opties, maar na wat online research ontdekte ik dat je er nog veel meer mee kunt doen. Je koopt Bio-Oil gewoon bij de drogist of apotheek. Bij de kruidvat bijvoorbeeld hebben ze drie varianten 60 ml (€12,15), 125 ml (20,49) en 200 ml (28,79). Het klinkt misschien heel duur, maar je hebt echt maar kleine beetjes nodig om het te gebruiken, dat vind ik zelf altijd een groot voordeel van olie.
Heb jij Bio-Oil al eens gebruikt? Om de roodheid van je striae te verminderen bijvoorbeeld?
Facebook Comments

Share this post