Happy momlife

green indoor plants
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Bijna 30, dit kan ik nog steeds niet

Volgende week maandag ben ik 30 jaar en dan verwacht je dat je de meeste dingen in het leven wel kan, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd een beetje kind blijf en als volwassen vrouw toch vaak ook wel faal in een heleboel dingen. Een paar van die dingen ga ik met jullie delen en hopelijk is dit herkenbaar.

green indoor plants

Planten in leven houden

Ik ben dus echt niet goed in het water geven van de planten die wij in huis staan. Afgelopen week konden we weer twee planten reanimeren, omdat ik ze geen water heb gegeven en Ro hier ook niet altijd aan denkt, oeps! Sommige planten hoeven bijna geen water en die overleven het wel. Ik denk dat het bij ons veel beter en verstandiger is als wij gewoon overgaan op kunstplanten. Deze hoef je niet water te geven, maar alleen maar af te stoffen. Een mooie kunstplant in de woonkamer bijvoorbeeld als straks de kerstboom eruit is. Wist je trouwens dat kunstbloemen tegenwoordig ook echt heel mooi zijn? Ik denk dat ik dit wel graag wil op mijn vensterbanken in van die mooie hoge potten.

Eieren koken

Ik ben dol op snotterige eieren, iel haha! Maar ik kan alleen maar te snotterige eieren koken of eieren die droog gekookt zijn. Brrrr! Ik kan geen perfect ei koken. Ik had altijd zo’n handig ei dingetje die je bij de pan in gooide, maar die ben ik kwijt. Dus mocht je weten waar je die dingen kunt kopen laat het mij weten want ik heb wel weer zin in een perfect gekookt eitje.

De was doen

Ik ben echt gezegend met een man die de was doet. Ik kan het gewoon niet. Ik vergeet dat ik de wasmachine heb aangezet en dat ik het dan moet ophangen. En als ik het dan ophang heb ik het niet goed gedaan, dan zitten er veel te veel kreukels in. En dan ben ik nog niet eens begonnen over het strijken, ik kan gewoon niet strijken. ik heb er het geduld niet voor. En nu niet allemaal reageren met dat je nooit strijkt; wij willen kreukvrije kleding aan. Dus wij strijken, of nou ja Ro strijkt een heleboel. En daar ben ik heel blij mee.

Nou een kleine greep uit mijn mis punten, heb jij ook van die grote mensen dingen die je echt niet kunt?

Facebook Comments

Share this post