Feestdagen Sinterklaas

Ik biecht op: Sinterklaas is leuk!

Oké ik moet iets opbiechten, vorig jaar schreef ik nog een blog over Sinterklaas en dat ik het niet snap. Maar dit jaar is het helemaal anders en voor het eerst geniet ik er onwijs van. Waar menig Nederlander het sinterklaasfeest steeds minder leuk gaat vinden, vind ik het steeds leuker. En dit heeft niks te maken met de hele pieten discussie.

Voorpret 

Voor het eerst heb ik genoten van het uitzoeken van cadeaus. Aron was dan ook heel makkelijk en zei dat een verlanglijstje niet nodig was, Sinterklaas wist wel wat hij wilde hebben. Met die woorden kon ik veilig op zoek naar leuke sinterklaas cadeaus en volgens mij is dat goed gelukt voor beide kids. Binnekort zal ik nog delen wat ik op hun lijstje had gezet en wat er voor hun aangeschaft is voor de komende feestdagen.

Het huis versieren 

Je huis versieren alleen met kerst? Echt niet! Met Sinterklaas kun je ook heus je huis wel versieren. Bij de meeste winkels verkopen ze tegenwoordig leuke sinterklaas slingers en wat dacht je van een leuke raam tekening? Super makkelijk en handig te maken met de sjablonen van raamtekening.nl zodra wij weer in ons eigen huis wonen ga ik een mooie raamtekening maken op ons nieuwe raam!

Sinterklaas liedjes

Ik begin ook echt een liefde te krijgen voor sinterklaas liedjes en nee dan niet de ouderwetse liedjes, maar de liedjes die je tegenwoordig hoort. De liedjes van de Club van Sinterklaas bijvoorbeeld. Ik vind ze zo leuk en zal ze de komende tijd ook gebruiken voor mijn lessen. Ook vind ik de liedjes van Monique Smit onwijs leuk om naar te luisteren.

Kom maar op! 

Ik heb er zin in! Ik heb zin om ons huis op kop te zetten en net te doen alsof Piet dit gedaan heeft. Leuke briefjes te schrijven vanuit sinterklaas en ga zo maar door. Robert zei; ik had het al door dat je Sinterklaas eindelijk leuk begint te vinden. Tja maar kerst overtreffen dat gaat natuurlijk nooit lukken!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Lieke van Veen

  Ik vind Sinterklaas altijd super leuk! Ik ben dit jaar tante geworden en ik kan niet wachten om het te vieren met mijn kleine neefje. Dit jaar vieren we nog geen Sinterklaas met hem omdat hij het jammer genoeg nog niet beseft.

  11/11/2016 at 4:21 pm
 • Reply Angelique

  Ik vond sinterklaas voor ik Keano had vreselijk! Maar nu vind ik t super leuk. Idd lekker het huis op zn kop zetten en net doen of je nergens vanaf weet

  11/11/2016 at 8:33 pm
 • Reply Els

  Sinterklaas is gewoon super leuk! Zelfs zonder kinderen heb ik er zin in!

  12/11/2016 at 11:57 pm
 • Reply Fleur

  Ik hou ook zo van Sinterklaas, wij zijn ook nooit opgehouden het te vieren ;P

  25/11/2016 at 11:41 pm
 • Leave a Reply