Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

beter slapen met alpine oordopjes

Ik ben heel slecht in het in slaap vallen. De ene avond val ik direct in slaap en de andere avond geloof ik nog in monsters in mijn slaapkamer en denk ik bij ieder geluidje dat er een inbreker in huis is. Tel daar bij op dat ik heel vaak in slaap val met de gedachten dat het huis in de brand staat. Allemaal angsten die ik krijg wanneer ik in slaap val.

De meeste angsten komen voort uit niks? Waren er op eens. Maar de kleine geluiden zorgen er wel voor dat de angsten voor het slapen gaan aangewakkerd worden. Inmiddels zit daar verandering in. Ik slaap namelijk sinds kort met de SleepSoft earplugs van Alpine. Oordopjes die er voor zorgen dat ik dit soort kleine geluiden niet meer hoor, maar wel de kinderen zodra ze naast mij staan. Ik heb een review voor jullie geschreven over deze oordopjes.

De oordopjes zijn makkelijk in te brengen in je oren waarna je ze amper voelt. De eerste nachten is het wel even wennen, want ik heb zelf bijna nooit meer oordoppen in, niet voor muziek luisteren en niet voor slapen. De oordoppen zorgen er niet voor dat je helemaal niks meer hoort. Volgens hun eigen omschrijving moet je een brandalarm bijvoorbeeld nog wel horen. Ik hoorde de kinderen nog wanneer ze ’s nachts huilden of ’s ochtends onze kamer binnen kwamen wandelen.

De geluiden die voor mij wel weg vielen waren de omgevingsgeluiden, getik beneden, gestommel beneden bij de buren en een schutting van een buur. Geluiden die er eerder voor zorgden dat ik niet in slaap kon valen of in paniek wakker van werd. Het is natuurlijk niet helemaal stil, maar het is voor mij nu wel veel beter te doen.

De Alpine sleepSoft oordoppen zijn makkelijk in te brengen door de Minigrip, je drukt ze er makkelijk in en je haalt ze hierdoor er ook weer gemakkelijk uit. De oordoppen passen heel goed en dat komt door het unieke AlpineThermoShape™ materiaal. Dit materiaal vormt zich naar je oor waardoor de oordoppen perfect passen. Dit materiaal is hypoallergeen dus je kunt er ook geen allergische reacties van krijgen. De oordoppen kunnen zo’n 3 a 4 maanden gebruiken. Waardoor ik zelf hartstikke budgetproof vind. Ze kosten namelijk €12,95 dat is ongeveer 3,25 per maand voor fijne oordoppen.

Je hebt dan ook geen last van een drukkend gevoel op je oren. Dit materiaal is bovendien hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je geen last krijgt van allergische reacties. Alpine SleepSoft is herbruikbaar. Slaap je elke nacht met oordoppen? Dan gaan de SleepSoft oordopjes 3 à 4 maanden mee.

Zoals je wel kunt lezen ben ik heel blij met mijn oordoppen, ik kan weer lekkerder slapen en heb minder last van paniekerig gevoel.

Facebook Comments

Share this post