Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Best gelezen blogs van 2019

Maandag deelde ik al een overzicht met de meest voorkomende zoektermen, vandaag heb ik ook nog een overzicht met de best gelezen blogs van 2019. Grappig om te zien dat sommige blogs heel goed scoorden. Ik ga je laten zien welke blogs het goed deden.

♥ Schijt aan je leeftijd taart – klik hierBest gelezen via google en pinterest kwamen de meeste bezoekers binnen.

♥ Dit moet je niet vergeten in je vluchtkoffer – klik hierDe bezoekers van deze blog komen voornamelijk via pinterest binnen. Ik maakte een handige lijst. Komend jaar ga ik hem aanvullen met een printable dan kun je hem makkelijk uitprinten en afvinken.

♥ Het sinterklaasspel voor volwassene – Klik hierDit spel is volgens mij heel erg vaak gespeeld goed bezig allemaal!

♥ Nasi van broccolirijst – klik hierBest bekeken recept meest gegeten recept hier in huis.

♥ Babyshower invulkaarten – klik hier.  Deze maakte ik voor de babyshower van een vriendin en ze worden echt mega gedownload! Ze zijn meer dan 1000 x gedownload. Ik kan namelijk zien hoe vaak de printables gedownload worden. Super leuk!

♥ Over onze verhuizing! – klik hierWat een fijn plekje hebben wij gekregen en wat een werk hebben wij verricht! Wij voelen ons hier heel erg thuis.

♥ Mijn Fjällraven als luiertas – klik hierNog steeds mijn luiertas en zeer onmisbaar met dagjes weg!

♥ Ik durfde geen pakketjes aan te nemen – klik hier. – Een serieus probleem! Maar zoals ik nu had begrepen is het opgelost en werkt de desbetreffende pakketbezorger niet meer bij de het post bedrijf.

♥ Dit kun je doen met je HEMa kratjes – klik hier. – Wat een trend was dit aan het begin van het jaar. En ik snap het ook wel! Hier in huis worden ze nog gebruikt bij de kinderen op hun kamers en als ze met speelgoed beneden willen spelen gaat er ook altijd een kratje mee naar beneden en ’s avonds weer mee naar boven.

♥ Tips en spelletjes om cadeaus uit te pakken – klik hierDeze blog is zo leuk en handig voor als je een kinderfeestje aan het organiseren bent. Maar ook als je op een andere manier cadeautjes wilt gaan uitpakken. Ik heb er eentje geschreven speciaal voor de feestdagen deze komt pas volgend jaar november online. Nu te vroeg voor, of te laat haha!

Facebook Comments

Share this post