Happy momlife

img_7024
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Best gelezen blogs 2018

Het jaar zit erop, of nou ja over een paar uur poppen wij de champagne en steken wij de sterretjes aan. Tijd voor een nieuw jaar bomvol nieuwe verhalen en kansen. Ook dit jaar deel ik de meest gelezen blogs weer met jullie. Ik ben benieuwd of jullie ze allemaal gelezen hebben.

1. Tamara heeft mijn haren geverfd

Tamara heeft een paar weken geleden mijn haren geverfd. Mijn statistieken gingen door het plafond en iedereen was benieuwd of Tamara mijn haren echt paars had geverfd haha! Je vindt de blogpost hier.

2. Ik wil je in een doosje doen 

Deze blogpost schreef ik nadat een vriendje van Aron zijn vader verloor. Ik heb er lang mee rond gelopen en vond het een hele moeilijk periode en situatie. Maar volgens mij hebben wij het goed aangepakt met Aron. Je vindt de blogpost hier.

3. Hoeveel geld geven wij uit aan Sinterklaas

Stelletje nieuwsgierige mensen haha! Nee hoor grapje! Ik vond het heel leuk om dit te schrijven en kreeg veel reacties, veelal privé over hoe anderen dit doen. Ik vind het altijd leuk om in mensen hun budgetten te duiken. Je vindt de blogpost hier.

4. Van Frankrijk naar het Ziekenhuis 

Sofie werd heel erg ziek tijdens onze vakantie in Frankrijk.  Uiteindelijk zijn wij snel naar huis gereden en werd ze hier opgenomen in het ziekenhuis. Mijn arme meisje was zo, zo ziek! Nog steeds drinkt ze slecht om nog maar niet te beginnen over de momenten waarop ze ziek is. Je vindt de blogpost hier.

5. Lidl VS Jumbo wat kies ik nu? 

De bespaar blogs doen het ieder jaar ook goed. Deze scoorde het beste. Ik zal in het nieuwe jaar weer eens een update schrijven. Je vindt de blogpost hier.

6. Fjällräven is ideaal als luiertas 

Deze blogpost is het meest gelezen dankzij google! Er zijn veel mensen binnen gekomen die wilden weten of de Fjällräven geschikt is als luiertas. Nou geloof mij mensen dat is hij nog steeds, ik neem hem nu al bijna een jaar mee als luiertas en vind het zo handig. Je vindt de blogpost hier.

7. TIP! Jurkjes van de zeeman ideaal voor zwangere vrouwen + combinatie tip

Dit is een blogpost die ik afgelopen jaar iets heb aangevuld, maar hij was wederom weer een groot succes! Ik raad alle zwangeren deze jurkjes aan, ze zijn goedkoop en ze zitten lekker. Je vindt de blogpost hier.

8. Een dag uit het leven van een bloggende thuisblijf moeder 

Ook deze scoorde goed en het is zo leuk om te zien dat mensen een kijkje in mijn leven zo leuk vinden. Ik schreef mijn dagen uit en kreeg hier leuke reacties op. Je vindt de blogpost hier.

9. Schijt aan je leeftijd taart | Doe het zelf 

Mijn moeder werd afgelopen jaar 50 en ik maakte voor haar een schijt aan je leeftijd taart. Hij is super veel gelezen en ik hoop ook super vaak gemaakt haha! Je vindt de blogpost hier.

10. Tips en spelletjes om cadeaus uit te pakken | Kinderfeestje

Ik vind kinderfeestjes super leuk om te organiseren en daarom deel ik ook vaak mijn tips. Ik deelde aan het begin van het jaar tips om cadeaus uit te pakken op een kinderfeestje. Je vindt de blogpost hier.

Op naar 2019 met allemaal nieuwe blogs! 

Facebook Comments

Share this post