shutterstock_1108372628
Comment (1)

Geen nieuwe tips voor mij, maar wel hele handige tips, goed artikel!
De verwarming overdag 1 graadje lager zetten is ook nog een tip. En ‘s avonds de CV al vroeg uit laten gaan. Het blijft (bij ons iig) nog heel lang warm. Volgens mij bespaar je daar ook aardig wat mee.
Boerenkoolstamppot is trouwens ook heel goedkoop kwam ik laatst achter. Een pak diepvries boerenkool kost maar 37 cent (wij hebben er 2 nodig) aardappels zijn ook goedkoop als je ze in de aanbieding koopt, klein bakje spekjes erbij voor de smaak. En een rookworst kost ook nog geen euro (oké, een echt lekkere is wel wat duurder, maar weer vaak in de aanbieding). Zo kun je je gezin voor amper een paar euro voeden.
Ik vind het altijd een sport om zo zuinig mogelijk te leven, ik ben dus wel blij met deze artikeltjes van jou deze maand 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP