Happy momlife

33564501_01_001_TIF
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Beschuit met muisjes voor Difrax en HEMA

Als je mij vraagt welke spenen en flessen ik het fijnst vind dan hoor je altijd als antwoord: Difrax. Vraag je mij waar ik het liefst de babyproducten voor ons kindjes koop of heb gekocht dan is de kans heel groot dat ik HEMA noem. Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor event, maar omdat het hier nog niet zo lekker loopt met Fleur en mezelf besloot ik in het hoge noorden te blijven. Wel heel jammer, want Difrax en HEMA lanceerden hun samenwerking en dat betekent beschuit met muisjes voor Difrax en HEMA. 

Tijdens mijn zwangerschap haalde ik al wat Difrax flessen in huis en als kraamcadeau van Difrax kreeg ik ook nog een mooi roze flesje. Super handig, want ik ben groot fan van de flessen. Alle drie de kinderen drinken er prima uit en ze zien er ook nog eens leuk uit. De S-fles heeft een uniek anti-koliek systeem wat helpt bij het voorkomen van krampjes. De ergonomische S-vorm zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht. Aan de onderkant van de fles zit een ventiel waardoor er constant luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit zorgt ervoor dat er geen lucht en melk vermengd wordt en helpt tegen het ontstaan van luchtbelletjes in de fles. Dit helpt tegen krampjes, boertjes en spugen. Difrax en HEMA komen met een leuke samenwerking waarbij er twee flessen gelanceerd worden met unieke designs. De flessen gaan €12,- kosten en daarnaast zullen ze losse flesspenen gaan verkopen (€5,50) in twee verschillende maten.

Naast de flessen lanceren ze ook een collectie met spenen. De Difrax natural fopspenen worden in set verkocht en gaan €10,- kosten. De speentjes hebben dezelfde designs als de flessen en ik ben echt verliefd! Gelukkig moeten Fleur haar speentjes vervangen worden en zal dit resulteren in een ritje HEMA aanstaande maandag. De Fopspenen van Difrax hebben een natuurlijke tepelvorm waardoor je kleintje het makkelijker zal accepteren. Alle drie de kinderen hebben gebruik gemaakt van de speentjes en het is mij altijd goed bevallen. De speciale vlindervorm laat het neusje vrij en de gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Deze spenen worden aangeraden voor kleintjes van 0 tot en met 18 maanden. Het zalm kleurige setje is toch geweldig!

Nog meer HEMA

Naast de leuke samenwerking met Difrax komt HEMA met een compleet nieuwe Bed- en bad collectie. Super leuk en heel fijn aangezien ik nog het één en ander moet aanvullen voor Fleurtje. De printjes die op de collectie met Difrax zijn gebruikt zie je helemaal terug op de nieuwe collectie en de themakleuren zijn grijs, zwart, wit, mintblauw en oudroze. Hema gaat helemaal met de tijd mee, zoals wij gewend zijn natuurlijk. Voor het opmaken van het bedje hebben ze leuk nieuw beddengoed, maar ook de kruikzakken krijgen een nieuwe uitstraling. Ook voor de voedingskussen komt er een nieuwe afneembare hoes in de winkel die niet zo vloekt met je interieur.  Daarnaast is er een lief gebreid knuffeldier met bijpassende kettingspeen. Zo raken de mooie spenen van HEMA & Difrax niet kwijt. In de badcollectie hebben ze mooie washandjes gelanceerd, een fijne badcape voor na het badje of bij het consultatiebureau. Ik gebruik dagelijks stapels hydrofiele doeken die HEMA in nieuwe printjes lanceert en in nieuwe kleurtjes. Als laatste hebben ze nieuwe slabbetjes in diverse soorten.

De nieuwe producten zijn te koop vanaf 23 oktober in de HEMA winkels en online. 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share this post