Erop uit Review

(*) Bepakt en bezakt, nu een stuk makkelijker

Al 5 jaar fiets ik met een fietsstoeltje voor en achterop mijn fiets. En zoals je misschien al wel eens hebt gelezen doe ik alles met de fiets, omdat ik geen rijbewijs heb. Aron ophalen en wegbrengen, maar ook boodschappen doen. Zware tassen aan mijn stuur en helemaal bepakt vol boodschappen fiets ik naar huis. Dit is dankzij Fastrider verleden tijd. 

Op mijn vorige fiets had ik een rekje voorop waarbij de planning was hier een mooie mand voor te vinden. Nu blijkt dit een waardeloze fiets te zijn en heb ik mijn oude vertrouwde fiets weer in gebruik. Een fiets waar geen mand voorop kan en ik het moet doen met mijn stuur. Onlangs kwam ik in gesprek met Fastrider en vertelde ik dat ik geen fietstassen op mijn fiets kon hebben, omdat ik daar geen ruimte voor had met de fietsstoeltjes.

Fastrider vertelde mij dat dit wel kan en vroeg mij dit te gaan ontdekken. Ik gaf door welk fietsstoeltje ik had en kreeg een mooi pakket in huis. Ik had zelf de fietstassen uitgezocht en Fastrider hielp mij aan een systeem die mijn fietstassen kan gaan dragen.

fastrider 1

En werkt het ook?

Fastrider kwam met een handig verlengstuk voor mijn bagagedrager. Deze plaats je aan het einde van je bagagedrager en hieraan bevestig je heel makkelijk de fietstassen. Het in elkaar zetten van de bagagedrager was zo gepiept, met vier schroeven zit hij er mooi stevig op. De fietstassen bevestigen was ook een eitje en ze zien er ook nog eens mooi uit.

Vanochtend deed ik voor het eerst boodschappen met de fietstassen en ik mag en kan absoluut niet klagen over hoeveel inhoud er in de fietstassen kan. Ik kon alles voor een paar dagen meenemen en hoef dus niks meer aan mijn stuur te hangen. Dit maakt het fietsen een stuk veiliger.

fastrider 3

Wat feitjes over de Living Life star fietstassen
 • Dubbele tas in drie verschillende uitvoeringen
 • Canvas-look
 • Lifestyle-tas met washed effect
 • Details van de tas komen terug in reflectie
 • Tas voorzien van robuuste ringen en kunstleren details
 • Tas en voorzijde gedeeltelijk verstevigd om mooi in model te houden
 • Gedeeltelijk gevoerd
 • Klep gedeeltelijk verstevigd tegen opwaaien
 • Open middenpaneel voor ruimte voor led-verlichting en snelbinders
 • Voorzien van riempjes voor bevestiging aan de fiets
 • Rubberen patch met klittenband bevestiging voor bagagedrager
 • Extra versteviging in achterplaat
 • Tassen voorzien van reflectie voor optimale zichtbaarheid
 • Lederen details in klep en sluiting

Dankjewel Fastrider voor de toffe fietstassen. Ik ga er dankzij jullie goede tip voor het verlengstuk veel plezier mee beleven. Meer informatie over Fastrider vind je op de site. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Kleine Prinses

  die is wel erg mooi!

  13/07/2016 at 3:23 pm
 • Reply Jessica

  Wat een leuke tassen! Zo zijn fietstassen nog leuk om te hebben.

  13/07/2016 at 8:53 pm
 • Reply Jolanda

  Oh wauw, dat kende ik nog niet. Doe ook veel op de fiets en heb de fastrider fietstassen wel aan de bagagedrager gekregen, ondanks het achterzitje. Maar het is wat onhandig bevestigd, met een stokje tussen de tassen omdat ze anders tegen mn achterwiel drukken. Dit systeem is echt mooi stevig.

  13/07/2016 at 9:01 pm
 • Leave a Reply