Happy momlife

vakantie
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ben ik dan de enige?

Ik ben verbaasd of alle blogs en berichten die ik de laatste weken voorbij zie komen over de (naderende) zomervakantie. Blogs en berichten van moeders die er zo erg tegen op  kijken en niet kunnen wachten tot de zomervakantie voorbij is. Nou mama’s ik niet hoor! Ik kijk er naar uit, ik kijk uit naar zes weken samen zijn met mijn kinderen. Zes weken geen wekker en zes weken genieten. 

Oké nu klinkt het best zoetsappig toch? Maar het is echt zo! Ik heb zoveel zin in de naderende zomervakantie en ik kan niet wachten tot het donderdag 14:00 uur is, want dan begint hier de vakantie. Even geen wekker en gewoon wakker worden wanneer wij het er aan toe hebben. Of wat dacht je op een grauwe dag? Lekker lang in pyjama’s blijven lopen, filmpje kijken en alleen maar doen waar wij zin in hebben. Ik heb een lijstje met uitjes gemaakt die hier in de omgeving zitten om naar toe te gaan, maar ook leuke ideetjes om lekker thuis te doen. Ook is er voldoende ruimte voor de kinderen op af te spreken met vriendjes/vriendinnetjes, opa’s en oma’s en andere mensen waar ze graag naar toe zouden willen. Ook kan Aron lekker de wijk gaan ontdekken samen en zijn vriendjes in de wijk opzoeken.

Stiekem vind ik het echt heel fijn om zes weken samen te zijn, maar er zullen ook echt wel momenten zijn waarop ik er klaar mee ben en hoop dat ze naar school kunnen. Maar hé wat een geluk is het om zes weken met je kinderen te mogen doorbrengen, zes weken met weinig verplichtingen en heel veel dagen om nieuwe herinneringen te maken. Tijdens de vakantie hebben wij nog wel wat verplichtingen hoor, zo gaan vrienden van ons trouwen, gaan wij nog een weekend weg en vieren wij ook tijdens de vakantie Fleur haar eerste verjaardag én hebben wij hiervoor nog een fotoshoot. Maar verder heb ik nu nog zo min mogelijk vast laten leggen, zodat wij iedere ochtend lekker samen kunnen kiezen wat wij gaan doen.

En heb jij ook zin in de vakantie? Of kan ie voor jou niet snel genoeg voorbij gaan?

 

Facebook Comments

Share this post