Comments (6)

Ik heb enorm zin in de vakantie. Maar ik heb hem maar 3 weken. De andere 3 is hij helaas bij de ex. Voor ukkie vind ik het minder. Hij houd van de regelmaat en structuur wat school brengt en kan dan ook echt flink in de war raken van zoveel weken ‘vrijheid’

Ik vind het ook heerlijk om met mijn kinderen samen te zijn, maar mijn kinderen houden van hun eigen ritme en die wordt in de war geschopt, waardoor ze niet te genieten van. Dat maakt 6 weken lang. Nu dus in elk geval 2 dagen per week hun eigen ding op het KDV en de BSO, zodat ze toch nog een beetje ritme houden en ook vriendjes van school kunnen zien. Ik kan het me niet veroorloven om 6 weken niet te werken, dus vind die 2 werkdagen per week heerlijk! 😉

Maar kun je thuis geen ritme creëeren? Wij hebben ook 1 van de 3 die echt zijn ritme nodig heeft en daar zorg ik ook voor. De dagen hebben een duidelijke indeling wat rust en duidelijkheid geeft.

Ik kan gelukkig werken als de kids thuis zijn. En ik heb een buffer opgebouwd. De overige tijd ga ik gebruiken voor mijn nieuwe bedrijf.

Jaaaa heerlijk! Inderdaad even rustig aan doen en niet hoeven haasten om op tijd op school te zijn. Love it! En tuurlijk is het niet altijd rozengeur en manenschijn aangezien de oudste 2 (9 en 4) elkaar soms erg in de haren zitten en de jongste van net 1 slaapt nog 2x dus je moet wel alles eromheen plannen nu. Maar ondanks dat geniet ik ervan om even niets te moeten en ik sneller ja zeg tegen een spelletje doen of naar een speeltuin gaan

Het lijkt mij ook echt heerlijk hoor. Nou zit Demi nog niet op school en werk ik maar drie dagen in de week, dus eigenlijk mag ik helemaal nog niet mee praten.

Ik ben absoluut fan van de vakantie, hier zijn het 9 (!) weken en ik vind het 90% van de tijd zalig. Drie weken met zijn allen samen thuis (en op reis), hier en daar een activiteitje. Paar dagen lekker luieren, marktje doen… Geen wekker, geen lunchboxen, geen fruitdoosjes, geen papieren voor school, i love it. En ik denk dat sommigen niet lijken te beseffen hoe snel die jaren met zijn allen samen voorbijgaan…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP