Comments (6)

Dat is iets wat we hier inderdaad ook doen. Zodra we nu iets leuks zien halen we het gewoon en ligt het apart op zolder. Dit doe ik eigenlijk gedurende het hele jaar (ook handig als je een kinderfeestje per ongeluk vergeet)

Hoi hoi!

Ik.heb deze gekocht, schrik niet van de prijs! Dezelfde kost bij het Kruidvat nl 6.99.

https://www.intertoys.nl/p/play-doh-touch-breng-het-tot-leven-studio/1467086

Fijn weekend.

Hoi hoi,

Ik heb bij het Kruidvat deze voor 6.99 gescoord!

https://www.intertoys.nl/p/play-doh-touch-breng-het-tot-leven-studio/1467086
Schrik niet wat deze hier kost!

Groetjes Claudia!

Ik koop ook eigenlijk gedurende het jaar alvast wat ik leuk vind voor de kinderen voor de feestdagen. En ben er ook wel van overtuigd dat ik daardoor meer koop en dingen vergeet te geven…

Ik ben ook al begonnen inderdaad! Iedere keer als ik wat leuks zag dan kocht ik dat al voor Lennox. Ik heb altijd, het hele jaar door eigenlijk wel een grote la met allerlei cadeaus voor iedereen liggen. Zo heb ik altijd wat op voorraad!

Heel herkenbaar. Ik begin in januari/februari wanneer de uitverkoop start al in te slaan voor de verjaardagen of kleine zomaar cadeautjes. Wat verblijft gaat mee met kerst of voor 5/12. Vanaf september hou ik de folders in de gaten, want wat je zelf ook al aangeeft, er zijn winkels die dan beginnen met prijsstunten en dat is leuk meegenomen. Want ook hier is iedereen jarig in november en december.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP