Happy momlife

img_4740-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Bedankje voor de juf met bekers van Action!

Nog twee weken en dan zit het schooljaar er hier in het Noorden er op. Een gek jaar waarin ik het werk van de meester en juf nog meer ben gaan waarderen. Ik merkte nog meer hoe belangrijk een meester en/of juf voor de kinderen is. Dit jaar heb ik dus extra moeite gedaan om leuke cadeaus voor alle juffen te maken. Een bedankje voor het harde werken het afgelopen schooljaar!

Toen ik boodschappen aan het doen was voor Sofie haar kinderfeestje zag ik deze leuke bekers staan. Super leuk en zomers. Zelf ben ik dol op dit soort bekers, voor een lekkere cocktail, een ijskoffie of een coldbrew tea. Ik nam eerst twee bekers mee, maar vergat dat er nog twee juffen waren. Inmiddels heb ik nog twee andere bekers, die ik op een andere manier ga vullen. Dit zie je komende week.

Voor dit cadeautje heb je nodig:

  • 1 beker
  • 1 zakje ijskoffie
  • ijsklontjes (ik kocht herbruikbare bij de wibra)
  • 4 zakjes coldbrew tea (dit koop ik bij AH)

Je kunt hem natuurlijk ook vullen met andere drankjes, of er een drankje naast zetten. Nadat ik alle ingrediënten erin had gestopt heb ik hem ingepakt met cellofaan en een heleboel confetti. Want het is feest! Het is namelijk VAKANTIE!

Nog meer inspiratie! 

Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt maken of geven aan juf of meester. Daarnaast is het belangrijk dat je in je hoofd houdt dat het NIET verplicht is, maar wel heel leuk. Ook collega blogger mamablogger heeft een leuk idee gedeeld.

Ik vind dit cadeautje echt heel erg leuk geworden, ik had het ook zelf wel willen hebben! Ook leuk om aan iemand anders te geven die je een kleinigheidje wilt geven. Voor dit cadeautje was ik nog geen €2,- per juf kwijt.

Wat vind je er van? Laat je het weten? 

Facebook Comments

Share this post