Verzorging

BEAUTY | Kneipp Body Mousse

Eigenlijk schrijf ik bijna nooit over beauty producten, maar af en toe krijg ik beauty producten binnen en bij de Kneipp Body mousse dacht ik direct dit moet ik gaan delen. Ik ben groot fan van de producten van Kneipp en ook de nieuwe body mousse zijn fijn. 

De body mousse van Kneipp is er in twee heerlijke geuren,namelijk Patchouli en Morning kiss. Morning Kiss bevat een zacht zoet geurtje en Patchouli een rustgevend geurtje. De morning kiss is hier favoriet, maar dat kon je wel verwacht van iemand die dol is op zoetigheid. Het product werkt heel fijn, je spuit wat mousse in je hand palm en smeert het uit over je lichaam. De geur blijft lekker een tijdje hangen. Kneipp adviseert wel om de eerste keer de mousse op een schoteltje te spuiten anders komt er namelijk in één keer heel veel uit.

kneipp body mousse 2

De ingrediënten

Twee jaar geleden heb ik een interessante workshop gehad over de huid en wat bepaalde bestanddelen met je huid doen. Hierdoor ben ik bewuster geworden van de producten die ik destijds in mijn kast had staan en wat ik sindsdien aanschaf. De body mousse van Kneipp bevat eigenlijk geen troep en alleen maar natuurlijke ingrediënten. Daar word ik persoonlijk heel erg blij van. Geen alcohol en geen siliconen.

kneipp body mousse 1

En werkt het ook?

En dan is het natuurlijk belangrijk om te weten dat het product ook werkt. En dat doet het! Je spuit de mousse op je arm en smeert het uit. Het blijft een tijdje een mouse, maar daarna kneipp body mousse 3verandert het al snel in een zachte crème die snel intrekt. En mijn huid? Die is na het insmeren onwijs zacht! Aaibaar zacht zeg maar haha! De Kneipp body mousse is heel gebruiksvriendelijke en je hebt er de hele dag plezier van. Mijn favoriet is de Morning Kiss. Van mij mag Kneipp ook met een mini variant komen die je handig kunt meenemen in je tas.

De Kneipp body mousse kost €9,99 en is zeker het geld waard! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Leonie van Mil

  Dat moet genieten zijn onder de douche. Vooral die patchouli lijkt mij erg lekker.

  16/06/2016 at 3:20 pm
 • Reply Jessica

  hmmm hij ziet er fijn uit… Ik vind kneipp hele fijne producten hebben, dit wordt shoppen

  16/06/2016 at 4:38 pm
 • Reply Jolanda

  Ik kende al wel van die douchemousse, maar dit is toch een soort bodylotion in moussevorm? Klinkt heel fijn.

  16/06/2016 at 8:24 pm
 • Leave a Reply