Happy momlife

stokke 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

In bad met Fleur en Stokke

Het bad moment vind ik altijd heerlijk om te doen bij de kinderen. Of het nu onder de douche is of even lekker in het grote of kleine bad, lekker even één op één. De kinderen gaan hier allemaal afzonderlijk, zodat ze even gepamperd kunnen worden. Of nouja de oudste doet het tegenwoordig allemaal zelf, maar de twee meisjes vinden het heerlijk. 

Stokke® Flexi Bath®

Fleur gaat natuurlijk altijd in het kleine bad en daarvoor maak ik gebruik van eenStokke® Flexi Bath®. Wij kozen voor dit badje, omdat hij weinig ruimte in beslag neemt. Normale badjes zijn rond en hebben vaak een groot onderstel, dit vind ik mega onhandig en neemt voor ons te veel ruimte in beslag. Dit badje neemt dus weinig ruimte in beslag en is ook handig om mee te namen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Ik gebruik hem nu (nog) in combinatie met de Stokke® Flexi Bath® Newborn Support, hier kan je kleintje in liggen zonder dat je continu je arm er onder hoeft te houden. Dit vind ik zelf makkelijker als ik de kleine moet wassen. Ik zet het badje trouwens gewoon op de grond in de badkamer. Ook Sofie gaat nog regelmatig in dit badje, als ik geen zin heb om het grote bad te vullen bijvoorbeeld.

Sinds gisteren zijn er nieuwe kleurtjes gelanceerd en wij mochten er eentje ontvangen. Ze hebben vijf nieuwe kleuren:

  • Wit
  • Wit met Aqua
  • Transparant blauw
  • Transparant Roze
  • Grijs

Ik koos voor de wit met aqua dit past goed bij de badkamer (haha) en bij de handdoeken. Goede redenatie toch? haha! Ik vind de kleurtjes die ze nieuw hebben. Bij Sofie gebruikten wij een roze en toen vond ik hem ook al heel fijn. Ook in de zomer gebruikte ik hem vaak buiten als zwembadje op warme dagen.

De andere producten 

Naast het badje gebruik ik natuurlijk nog meer producten tijdens het badderen. Voorheen gebruikte ik alleen maar Naïf voor de kinderen, maar toen ik na de bevalling een pakketje kreeg met Burt’s Bees producten stapte ik over haha. Ook reageert Fleur op één van de ingrediënten van Naïf waardoor ze elke keer na gebruik onder de uitslag zit. Voor haar dus een ander merk, maar net zo fijn hoor! Ik gebruik eigenlijk alles van hun lijn voor haar verzorging. Verder gebruik ik luiers van de kruidvat en over het algemeen ook de billendoekjes van de kruidvat of die van pampers, maar die vind ik meestal te duur haha! #krent.

Wat vinden jullie van de nieuwe kleurtjes van de Stokke Flexibath? 

Facebook Comments

Share this post