Review Winnen

Back to school | Veilig de weg op met Nutcase + WIN

Kort geleden kon ik mij niet voorstellen dat ik mijn zoon met een fietshelm zou laten fietsen. Ik vond het op dat moment nog overbodig. Inmiddels ben ik bij gedraaid en vind ik het toch wel een fijn idee dat hij met een helm op fietst. 

Opeenutcase 2ns zag ik ze, de gevaren op de weg. De vele auto’s, brommers en fietsers op de weg bezorgden mij opeens rillingen en ik kreeg rampscenario’s in mijn hoofd. Ook het gestunt op de fiets werd opeens populair. Zijn eerste fiets fungeert tegenwoordig als crossfiets en daar moet mee gestunt worden en natuurlijk gecrost. Toen ik de vraag van Nutcase kreeg om een fietshelm te reviewen vond ik dit niet zo’n gek idee. Een stukje extra bescherming die ik mijn kind kan bieden.

Voordat wij Nutcase ontdekte hadden wij een andere fietshelm in ons bezit gehad, maar deze beviel mij helemaal niet. Toen ik Nutcase ontving en hem op Aron zijn hoofd plaatste was ik dan ook verbaasd. Met gemak maak je de helm op de juiste maat en met een handige draaiknop draai hem stevig vast op het hoofd van je kind. De helm bevalt mij goed en ik heb ook echt het gevoel dat het een veilige helm is. De sluiting werkt fijn en klik je makkelijk vast, maar je kunt hem ook snel weer losmaken indien nodig.

nutcase 3

Op het internet zijn er nog wat discussies omtrent de Nutcase helmen, zo kun je op diverse fora’s lezen dat de helmen niet veilig zijn. Gelukkig heeft Nutcase hier inmiddels verandering in aangebracht en zijn de helmen verbetert.

De helmen van nutcase kun je ook gebruiken voor tijdens het skeeleren, skateboarden of steppen. Hij is licht van gewicht waardoor hij fijn op het hoofd van je kind(eren) zit. Aron moest voor de omvang van zijn hoofd de street variant hebben, maar daarnaast zijn er ook nog twee kleinere varianten voor jongere kinderen en/of kinderen met een kleiner hoofd.

nutcase 4

WINNEN!

In samenwerking met Nutcase mag ik één van jullie blij maken met een nutcase helm naar keuze. Op de site van Nutcase kun je alle te gekke printjes vinden. Wil je kans maken op zo’n toffe fietshelm voor je kleintje? Laat dan in een reactie weten welk printje jij zou willen winnen. Het liken van de facebookpagina van joyfromjoyce.nl zal ik ook erg waarderen.

De winactie loopt t/m 31 augustus de winnaar ontvang van mij een e-mail.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

20 Comments

 • Reply Nicole

  Wat een supergave helmpjes. Mijn dochtertje lilly is binnenkort jarig en voor haar verjaardag krijgt ze een wishbonebike. Normaal zijn fietshelmpjes niet zo mooi, maar deze zijn echt super stylish en ook nog eens veilig. Waag graag een kansje voor de daisy pink

  26/08/2016 at 9:07 am
 • Reply rewana

  De Little monsters of Outer Space, superstoer voor mijn kleine waaghals;)!

  26/08/2016 at 9:09 am
 • Reply Heleen

  Ik wil ook graag dat mijn zoontje van 4 een helm draagt als hij fietst op de openbare weg. Zijn huidige helm bevalt ook niet. Deze van Nutcase zijn echt gaaf! Ik zou graan voor Alien Abduction, valt hij meteen lekker op op de weg!

  26/08/2016 at 9:10 am
 • Reply Lotte Jensen

  Een fietshelm is nog niet zo’n gek idee! Ik ga voor de Silver Fly voor mijn zoon!

  26/08/2016 at 9:31 am
 • Reply Samantha Meulink

  Ik doe graag mee. Ik vind de Lotsa Love heel gaaf!

  26/08/2016 at 9:35 am
 • Reply Cynthia

  Doe graag mee. Leuk verjaardag cadeautje voor onze dochter

  26/08/2016 at 9:54 am
 • Reply Marjo

  Ik vind de american dream mooi, kunnen ze stoer op pad!

  26/08/2016 at 11:16 am
 • Reply Anouk

  Janiek gaat voor Sky Boy! Bij een nieuwe stoere fiets past deze stoere helm wel!

  26/08/2016 at 11:48 am
 • Reply Anouk

  Oh de helm heet Fly Boy. Oeps!

  26/08/2016 at 11:49 am
 • Reply Anouk

  Ik doe ook heel graag mee! Mijn zoontje heeft al een heel stoere bmx fiets voor zijn verjaardag gehad afgelopen maand. Daar past zo’n helm perfect bij! Ik had al zitten rondkijken, maar veel winkels in Nederland verkopen redelijk suffe helms.
  Ik ga voor de Blackish, van het skate-model. Dat is de matzwarte.
  Nu maar heel hard duimen dat ik hem win!!!
  Als ik niet win, ga ik hem alsnog kopen. Ze zijn wel flink prijzig, maar wel heel gaaf!

  (Ik heb geen facebook, dus kan je niet liken daar. Hoop dat dat niet uitmaakt.)

  26/08/2016 at 1:08 pm
 • Reply Felicity

  Daan is bijna jarig en krijgt van ons een fiets het zou natuurlijk ideaal zijn dat hij direct went aan een helm. De silver Fly zouden wij dan voorgaan!!

  26/08/2016 at 2:52 pm
 • Reply Josine

  Leuke winactie! Giel heeft nog geen helm dus we wagen ook graag een gokje speed star vind ik een hele stoere!

  26/08/2016 at 5:33 pm
 • Reply julia van empel-stamate

  Graag Space Cadet voor mijn zoon

  26/08/2016 at 9:42 pm
 • Reply Jolanda

  Oei, lastig om te kiezen. Ik ga voor de Fly Boy voor mn zoon, zn huidige helm wordt wat kleiner (of eigenlijk zn hoofd groter), dus een maatje groter is heel welkom.

  26/08/2016 at 10:33 pm
 • Reply Marije

  Mijn kleine meneer is nog veel te klein om te fietsen, maar het idee van een helm vind ik wel heel fijn. Als je ziet hoe vaak die kleintjes vallen en hoe vaak er ongelukken gebeuren… Je moet er niet aan denken dat je met een helm erger letsel had kunnen voorkomen!

  27/08/2016 at 7:44 am
 • Reply Will

  Dat is leuk.
  Ik ga voor de “Alien Abduction” voor mijn kleinzoon.

  27/08/2016 at 10:27 pm
 • Reply Liesbeth

  Ik vind ze allemaal mooi! Ik kies dan toch voor de fly boy!

  30/08/2016 at 8:58 am
 • Reply Mark

  Een helm… stiekem ben ik er geen fan van, maar het is zo belangrijk! Zeker voor mijn ‘brokkenpiloot’. Maar met deze gave Silver Fly mag mijn zoon zeker gezien worden!

  31/08/2016 at 9:46 pm
 • Reply Yvonne van de Wiel

  Regelmatig hebben we onze kleinzoon over de vloer en sinds kort hebben we een leuke fiets voor hem; een helm ontbreekt nog! Mij spreekt de Little monsters aan, deze valt ook nog eens goed op!

  31/08/2016 at 9:53 pm
 • Reply Nadia A.

  Veilig en stoer op straat. Ja, dat zou mijn zoontje graag willen i.p.v. doodsaaie helmen. Ik denk dat Nutcase Zilver Fly zou hij heel leuk vinden.

  31/08/2016 at 10:18 pm
 • Leave a Reply