Comments (20)

Wat een supergave helmpjes. Mijn dochtertje lilly is binnenkort jarig en voor haar verjaardag krijgt ze een wishbonebike. Normaal zijn fietshelmpjes niet zo mooi, maar deze zijn echt super stylish en ook nog eens veilig. Waag graag een kansje voor de daisy pink

De Little monsters of Outer Space, superstoer voor mijn kleine waaghals;)!

Ik wil ook graag dat mijn zoontje van 4 een helm draagt als hij fietst op de openbare weg. Zijn huidige helm bevalt ook niet. Deze van Nutcase zijn echt gaaf! Ik zou graan voor Alien Abduction, valt hij meteen lekker op op de weg!

Een fietshelm is nog niet zo’n gek idee! Ik ga voor de Silver Fly voor mijn zoon!

Ik doe graag mee. Ik vind de Lotsa Love heel gaaf!

Doe graag mee. Leuk verjaardag cadeautje voor onze dochter

Ik vind de american dream mooi, kunnen ze stoer op pad!

Janiek gaat voor Sky Boy! Bij een nieuwe stoere fiets past deze stoere helm wel!

Oh de helm heet Fly Boy. Oeps!

Ik doe ook heel graag mee! Mijn zoontje heeft al een heel stoere bmx fiets voor zijn verjaardag gehad afgelopen maand. Daar past zo’n helm perfect bij! Ik had al zitten rondkijken, maar veel winkels in Nederland verkopen redelijk suffe helms.
Ik ga voor de Blackish, van het skate-model. Dat is de matzwarte.
Nu maar heel hard duimen dat ik hem win!!!
Als ik niet win, ga ik hem alsnog kopen. Ze zijn wel flink prijzig, maar wel heel gaaf!

(Ik heb geen facebook, dus kan je niet liken daar. Hoop dat dat niet uitmaakt.)

Daan is bijna jarig en krijgt van ons een fiets het zou natuurlijk ideaal zijn dat hij direct went aan een helm. De silver Fly zouden wij dan voorgaan!!

Leuke winactie! Giel heeft nog geen helm dus we wagen ook graag een gokje speed star vind ik een hele stoere!

Graag Space Cadet voor mijn zoon

Oei, lastig om te kiezen. Ik ga voor de Fly Boy voor mn zoon, zn huidige helm wordt wat kleiner (of eigenlijk zn hoofd groter), dus een maatje groter is heel welkom.

Mijn kleine meneer is nog veel te klein om te fietsen, maar het idee van een helm vind ik wel heel fijn. Als je ziet hoe vaak die kleintjes vallen en hoe vaak er ongelukken gebeuren… Je moet er niet aan denken dat je met een helm erger letsel had kunnen voorkomen!

Dat is leuk.
Ik ga voor de “Alien Abduction” voor mijn kleinzoon.

Ik vind ze allemaal mooi! Ik kies dan toch voor de fly boy!

Een helm… stiekem ben ik er geen fan van, maar het is zo belangrijk! Zeker voor mijn ‘brokkenpiloot’. Maar met deze gave Silver Fly mag mijn zoon zeker gezien worden!

Regelmatig hebben we onze kleinzoon over de vloer en sinds kort hebben we een leuke fiets voor hem; een helm ontbreekt nog! Mij spreekt de Little monsters aan, deze valt ook nog eens goed op!

Veilig en stoer op straat. Ja, dat zou mijn zoontje graag willen i.p.v. doodsaaie helmen. Ik denk dat Nutcase Zilver Fly zou hij heel leuk vinden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP