Happy momlife

img_8237
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Back to school | Spullen labelen met GoedGemerkt

De scholen zijn weer begonnen voor ons. Aron heeft een start gemaakt in groep 6 (WAUW!) en Sofie in groep 2! Bij ons op school krijgen we in de eerst schoolweek altijd een vriendelijke reminder of alle ouders de spulletjes willen labelen. Ik heb een tip voor jullie, want bij GoedGemerkt ben je op het juiste adres voor de leukste stickers!

Ik heb al vaker stickers van Goedgemerkt in huis gehad, maar ik was door mijn voorraad heen. Op de producten plaats ik altijd de naam + achternaam van onze kinderen en ze mogen zelf een plaatje uitzoeken. Sofie is van de Lama’s momenteel en koos voor paars en lama’s. Aron wilde geen plaatjes, best begrijpelijk als je bijna 10 jaar bent. Door ze zelf te laten kiezen is het voor hun herkenbaar. Door stickers op de spullen van je kinderen te plakken is de kans groter dat het weer terug komt wanneer ze het kwijt raken.

Ik ontving nu een Back to School XXL voordeelpakket voor de oudste twee kinderen voor het komende schooljaar. In dit grote pakket zitten naam stickers met verschillende formaten, kledinstickers (ideaal voor op gymkleding bijvoorbeeld), maar ze kunnen ook op zwemkleding. Ideaal als je net als ons schoolzwemmen hebt.

Wat zit er in het pakket?

  • 30 Kleine Naamlabels – In één kleur. Kies je kleur, je lettertype, je GoedgeMERKje en je eigen tekst. Vaatwasser- & magnetronveilig.
  • 20 Kleine Schoen Label beschermers – Transparante Schoenlabels om over je naamsticker te plakken. Genoeg voor 10 paar schoenen of laarzen. Deze Schoenlabels zijn niet gepersonaliseerd. Ze beschermen je naamstickers tegen wrijving en vocht.
  • 20 Mini Naamstickers – beschikbaar met gekleurde achtergrond en witte tekst, transparant met gekleurde tekst en wit met gekleurde tekst. Vaatwasser- & magnetronveilig.
  • 30 Strijklabels – Kies je kleur, je lettertype, je GoedgeMERKje en je eigen tekst. Kriebelen niet, katoen kwaliteit en weer te verwijderen bij het doorgeven van kleding. Wasmachine- & drogerveilig.
  • 18 Plakgemak Labels – Er is voldoende ruimte voor 2 regels tekst en een merkje. Breng het label rechtstreeks op het kledinglabel aan – wasmachine en droger veilig.
  • 1 Tassenhanger – Tassenhanger naar keuze. Op de achterkant gebruik je een naamsticker.
Het Schoolpakket XXL is super handig om in huis te hebben. Vanaf de eerste schooldag tot en met groep 8 heb je het sowieso wel nodig. Je hebt in één keer alles in huis en kunt een lange tijd vooruit met dit pakket. De zelfklevende labels zijn magnetron en vaatwasbestendig. Dit pakket kost €29,99 en zit dus bomvol!

WINNEN!

In samenwerking met GoedGemerkt mag ik 1x het XXL back to school pakket weggeven. Wat moet je hier voor doen:

  • Volg mij op Instagram @joyfromjoyce
  • Like het bericht en laat een comment achter onder het bericht over de winactie.
  • Tag een vriendin die deze winacte niet mag missen.
Facebook Comments

Share this post