Winnen

Back to school | Alles voor mee naar school + WIN

Nog even ik sta weer elke ochtend een extra broodtrommel en fruitbakje te vullen. Aangezien Robert en ik vanaf nu beide aan het werk zijn moet Aron ook weer overblijven.Zijn trommeltjes van vorig jaar waren zo lelijk geworden door het picknicken op school. Tijd voor een nieuw setje. 

Vanaf het eerste moment dat Aron trommeltjes en bekers nodig had ben ik in het bezit van bakjes van Rosti Mepal. Ook dit jaar zal zijn tas gevuld worden met bakjes van dit merk. Een grote trommel voor zijn broodjes en een klein trommeltje voor zijn fruit. Daarnaast natuurlijk een beker waar zijn drinken in kan. Al moet ik er nog wel een beker bij  aanschaffen, want hij moet voor zijn fruit moment een beker mee hebben en een beker voor tijdens het overblijven.

rosti mepal 2

Wij zijn inmiddels goed bekend met de producten van Rosti Mepal en ik vind ze ideaal. De bekers lekken niet, oké als hij niet goed dicht gedraaid wordt wel, maar anders niet. Het broodrommeltje houdt het brood lekker vers en kun je goed afsluiten ideaal dus.

rosti mepal 4

Al laatste ontvingen wij een fruitbakje, dit is een nieuw product van Rosti Mepal. Een klein handig bakje inclusief een vorkje. Een handig bakje voor glibberig fruit waarbij een vorkje handig is om mee te nemen. Voorheen plakte ik dit vorkje met een plakbandje op de bovenkant, maar vanaf nu kan ik hem gewoon in het bakje doen.

rosti mepal 3

WINNEN!

In samenwerking met Rosti Mepal mag ik een beker, broodtrommel en fruitbakje naar keuze weggeven. Wat moet je hiervoor doen:

 • Like de facebookpagina van joyfromjoyce.nl
 • Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je vermeldt dat je meedoet aan de winactie.

De winnaar ontvang op 1 september een e-mail van mij.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

61 Comments

 • Reply Claud-dya

  Super mooi en fijn dat je alles goed en apart kan verpakken en lekker op school van kan genieten!

  28/08/2016 at 1:24 pm
 • Reply Annie de Waal

  Heel erg mooie set voor school, ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, erg handig om mee te nemen naar school in zijn rugzak.

  Groetjes Annie

  28/08/2016 at 4:05 pm
 • Reply Sandra

  met 3 schoolgaande kinderen doe ik heel graag mee 😉

  28/08/2016 at 7:44 pm
 • Reply Linda Raaijmakers

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva da heeft alvast 1 een lunchsetje haha

  29/08/2016 at 6:42 am
 • Reply Jelmar

  Ik doe graag mee! Goede kwaliteit en een heel leuk kleurtje daar word ik heel blij van :).

  29/08/2016 at 11:10 am
 • Reply JZ

  Ik doe graag mee aan deze actie voor mijn kleine prinsesje!
  Wie wil nou niet zo’n hip en kwalitatief goede set mee naar school?

  29/08/2016 at 1:51 pm
 • Reply Jacqueline

  Ik waag heel graag eenkansje

  29/08/2016 at 5:04 pm
 • Reply Bibi Hensens

  Ik zou voor mijn dochter Mara graag een kansje willen wagen. Ze is vandaag begonnen in groep 3 en voelt zich al een enorm grote meid! Ze is zo trots en heeft echt ontzettend veel zin in het schooljaar.
  De Dora broodtrommel mag alleen niet meer mee en nu heeft ze de oude trommel van papa mee, die eigenlijk niet erg leuk of mooi is. Een nieuw setjes zou echt heel welkom zijn!

  29/08/2016 at 11:06 pm
 • Reply Liesbeth

  Ik doe mee! Wate en mooi setje!

  30/08/2016 at 8:54 am
 • Reply melissa

  Leuke en handige actie voor zoontje jarno die dit jaar voor eerst naar school gaat!

  30/08/2016 at 9:20 am
 • Reply Mark

  Zo’n fijne set van Mepal is altijd welkom! Wij doen mee!

  31/08/2016 at 10:11 pm
 • 1 2

  Leave a Reply