zwanger

Babyshower!

Afgelopen zondag werd ik uit huis gelokt met de smoes dat mijn zus en ik een zussendag zouden hebben. Eenmaal aangekomen in Groningen gingen wij een vriendin/zus ophalen en moesten we ons vermaken in de stad. Lekker een kop koffie en neuzen in de Flying Tiger en dan opeens weer terug naar Veendam. Waar ik bij thuis komst werd verrast door mijn lieve vriendinnen en familie met een Babyshower! 

Het hele huis zat vol met meiden en de hele tafel stond vol met lekker hapjes die ze deels zelf hadden gemaakt. Bij binnenkomst kreeg ik direct een ketting om mijn nek en begon het eerste spel. Ik ben dol op spelletjes 😀 We kregen allemaal een glas gazeuse en daarin zat een ijsklontje met een baby daarin. Iedereen die was  ‘bevallen’ mocht een cadeau pakken van tafel. Alle cadeaus pasten bij mij, goed over nagedacht. Ik kreeg een notitieboekje en later nog een foto lijstje.

PicMonkey Collage

Tussendoor kreeg ik regelmatig leuke cadeaus in mijn handen gedrukt die ik mocht uitpakken. Aanstaande zaterdag laat ik zien wat ik allemaal heb gekregen :). Om 14:00 uur werd ik (en mijn schoonzus) opgehaald en gingen we naar Robert en Aron toe. Daar aangekomen kregen we te horen dat we met z’n vieren foto’s gingen maken. Super leuk! Ik heb al één foto gezien en hij is echt hilarisch.

PicMonkey Collage 3

Bij terugkomst was iedereen druk aan het knutselen, want er moest iets gemaakt worden. Ze hebben allemaal een lapje stof versierd en hiervan gaat mijn moeder een speelkleed maken. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ondertussen deed ik weer een spel. Ik moest namelijk babyfoto’s gaan raden Jawel! En het ging echt niet goed haha! Met een beetje tactisch vragen kwam ik achter de meesten. Iedereen schreef ook nog een tekst op een romper die ik in huis ga ophangen. En deden ze een gok over haar naam en de geboorte datum. Er zitten mensen aardig in de buurt ;).

PicMonkey Collage 2

Als laatste spel mochten we allemaal nog fruit en groente hapjes proeven. RANZIG! Maar wel onwijs grappig ik had volgens mij maar 2 goed haha! Ook hadden we allemaal een ‘andere naam’ ik was bijvoorbeeld Jurkje en we moesten elkaar daar de hele tijd naar noemen. Als je dit niet deed dan moest jij je ketting inleveren en afgeven aan diegene die jij bij naam hebt genoemd. Ik won dit spel! Puur omdat ik bijna nooit namen gebruik haha!

Ik heb een onwijs leuke dag gehad met veel mooie momenten die ik koester. Ook zijn we onwijs verwend met leuke cadeaus. Weer allerlei dingen die ik van mijn verlanglijstje kan afstrepen. Bedankt iedereen die er bij was afgelopen zondag! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

13 Comments

 • Reply Desiree

  Wat ziet dat er gezellig uit. En zo te zien ben je erg verwend!

  10/02/2015 at 7:32 am
 • Reply Olga

  Ik heb ook nog de hoop gehad dat ik een babyshower zou krijgen, maar helaas.. Leuke verrassing 🙂 ben benieuwd naar je volgende blog!

  10/02/2015 at 8:07 am
 • Reply Judith

  De foto’s zien er heel erg gezellig uit en wat heb je een leuke cadeaus gehad zeg! Ben benieuwd naar je video! X, Judith

  10/02/2015 at 9:21 am
 • Reply Manon

  Ah geweldig zo’n verassingsbabyshower! Ik heb stiekem de video al gezien dus ik weet al wat je gekregen hebt, leuke dingetjes!

  10/02/2015 at 9:45 am
 • Reply Dhini

  Wat zag echt super leuk en gezellig uit. Lief van ze allemaal! Ik ben benieuwd naar je alle cadeaus

  10/02/2015 at 9:50 am
 • Reply Odile

  Wat leuk en lief! Ik heb zelf nooit een babyshower gehad en als ik de jouwe zie vund ik dat best jammer haha!

  10/02/2015 at 10:59 am
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Wat ontzettend leuk! Het ziet er super gezellig uit!

  10/02/2015 at 11:40 am
 • Reply Angela | Great Body & Skin

  Super leuk! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de babyshowers enzo, maar als ik dit zo zie heb ik er eigenlijk wel zin in!

  10/02/2015 at 11:45 am
 • Reply Melissa

  Wat leuk! Lekker in de watten gelegd zo te zien 🙂

  10/02/2015 at 4:44 pm
 • Reply Pauline

  Wat leuk dat je zo verrast en verwend ben! Het ziet er erg gezellig uit op de foto’s 🙂

  11/02/2015 at 9:28 am
 • Reply Kirsten

  Dat ziet eruit als een ontzettend leuke babyshower!

  11/02/2015 at 3:59 pm
 • Reply Sas

  wat super leuk, ziet er ook erg gezellig uit. Je bent goed verwend voor je kleine meid.

  11/02/2015 at 5:53 pm
 • Reply Joyce

  haha! Goed idee! Het is onwijs leuk. Bij Aron had ik hem niet maar ben blij dat ik het nu wel heb mogen meemaken.

  13/02/2015 at 8:01 pm
 • Leave a Reply