Happy momlife

Om mij heen zijn mijn vriendinnen allemaal ook begonnen aan het krijgen van kinderen. Of nou ja een aantal. Super leuk natuurlijk, want naast dat ze mogen ervaren hoe leuk het moederschap is, mogen wij als vriendinnen en familie de mommy’s to be ook verrassen met een babyshower zo leuk! 

Ik ben dol op feestjes, daar hoef ik niet om heen te draaien. En als het moet bedenk ik overal wel een feestje voor. Tand eruit? Feestje! Diploma? Feestje! Zindelijk? Feestje. Ik vier overal feestjes voor. Babyshowers vind ik ook helemaal geweldig.

Onlangs had ik er eentje voor onze oude buurtjes en de avond voor de babyshower hoorde ik dat er te weinig invulkaarten zijn. Ik bood aan om zelf wat in elkaar te zetten en het resultaat vond ik zo gezellig/leuk dat ik besloot om hem te delen op mijn blog. Zo kan iedereen ze downloaden en printen voor een babyshower. Ik heb een meisjes, jongen en gender neutrale variant gemaakt. Binnenkort voeg ik nog een tweeling variant toe.

GRATIS DOWNLOAD! 

Baby voorspellingen jongen

Baby voorspellingen gender neutraal

Baby voorspellingen meisje

Mocht je een speciale wens hebben voor een invulkaart dan mag je altijd mailen! Wie weet lukt het mij om hem in elkaar te zetten.

Ik heb de invulkaart geprint op papier van de HEMA. Dit heeft een witte achterkant en een leuk printje op de voorkant. Het ziet er hierdoor heel gezellig uit. Even uitknippen en je kunt hem invullen. Je kunt hem ook op printerpapier printen, maar dan is hij wel heel dun. Mijn advies is daarom om hem te printen op wat dikker papier/karton.

Mocht je hem gebruiken dan vind ik het super leuk om terug te zien! Je kunt mijn taggen op Instagram met @joyfromjoyce of de hashtag #joyfromjoyce gebruiken. 

Facebook Comments