zwanger

Babyshower mijn Cadeaus

Afgelopen dinsdag kon je al lezen dat ik ben verrast met een babyshower. Ik heb onwijs VEEL en leuke cadeaus gekregen die ik graag aan jullie laat zien. In de onderstaande video laat ik jullie kort zijn wat ik allemaal heb gekregen. Ik ben onwijs blij met alle cadeaus en mijn vriendinnetjes onwijs dankbaar voor de leuke middag én de leuke cadeaus voor ons kleine meisje.

Leuke cadeaus

Tijdens mijn feestje kreeg ik onwijs veel cadeaus van mijn vriendinnen. Ze hadden gezamenlijke cadeaus, maar ook individuele cadeaus en ik bleef maar uitpakken. Onze kleine meisjes is verschrikkelijk verwend en ik ben onwijs blij met de dingen die wij gekregen hebben. In de video zie je precies wat ik allemaal heb gekregen van iedereen. Ik kreeg o.a. een bumbo seat, heel veel kleertjes, leuke props voor foto’s en nog veel meer. Wil je alles zien? Dan moet je zeker even mijn video bekijken en wie weet zit er voor jou nog wat inspiratie bij om te vragen of misschien wel om een vriendin te geven tijdens haar babyshower.

Wat vinden jullie van mijn cadeaus, vind je ze ook zo leuk? En heb jij ook een babyshower gehad toen je zwanger was? Laat het achter in de reacties. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Miranda

  Wow je bent goed verwend! Wat een superleuke 😉 dingen heb je gekregen:) leuk zo’n babyshower!

  14/02/2015 at 9:11 am
 • Reply Judith

  Leuke cadeaus hebben jullie gehad zeg! Die foto-props vind ik echt heel tof, vooral dat zeemeerminpakje <3. Weet je toevallig waar je (2e) moeder die gekocht heeft? Het stoeltje op het einde lijkt me ook een fijn ding.

  14/02/2015 at 10:38 am
 • Reply marjon

  Goed verwend, maar ook bruikbare dingen. Erg leuk!

  14/02/2015 at 7:05 pm
 • Reply Sanja

  Jeetje wat ben je goed verwend hihi. Je hebt echt leuke cadeautjes gekregen waar je wat aan hebt!

  15/02/2015 at 2:12 am
 • Reply Astrid

  Super leuk ja!!!
  Ik heb bij de eerste alleen een babyshower gehad. Maar echt super veel grote cadeaus gehad (badje, standaard, waskussen en echt nog veel meer) en wat kleren. Maar vond het leuker om zelf te kopen want we hadden nog niet gezegd of het een jongen of meisje was, dus wilde zelf lekker stoere boys kleertjes scoren

  15/02/2015 at 3:32 pm
 • Reply Marike

  Wat een mooie berg cadeau’s! Je bent flink verwend 🙂

  15/02/2015 at 9:06 pm
 • Reply Miranda

  Ik heb voor mijn kinderen geen babyshower gehad, dat leefde toen nog niet helemaal geloof ik haha. Of niemand wou het organiseren voor mij dat kan natuurlijk ook :). Ik heb het weleens voor een vriendin gedaan en over 2 weken heb ik er ook één. Leuke spullen heb je gekregen Joyce.

  16/02/2015 at 11:26 am
 • Leave a Reply