Happy momlife

img_7378-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Babyshark speelgoed + win!

Ha! Wij hebben hier in huis denk ik één van de grootste babyshark fans in huis. En wat werd ze blij toen ik vorige week een perspakketje openmaakte. Sindsdien zijn Fleur en haar baby shark onafscheidelijk. Ze speelt er mee en er ligt zelfs eentje bij haar in bed. Het liedje is niet uit ons hoofd te krijgen en dat is natuurlijk ook niet gek, in 2015 ging het liedje viraal en nog steeds is hij een groot succes!

Baby Shark handpop 

Dit ding vind ik echt geniaal, ik dacht he leuk een handpop daar kan ik zelf het liedje bij zingen of een verhaaltje vertellen. Maar toen ik hem in mijn hand had en het mondje van Baby Shark ging bewegen bleek het toch iets anders in elkaar te zitten. Hij zingt namelijk het liedje van Baby Shark op het tempo waarmee jij je hand beweegt geniaal toch?! Hij kost 24,99 en je koopt hem o.a. bij bol.com.  Je kunt kiezen uit Baby Shark, Mommy Shark en Daddy Shark.

Baby Shark met geluid

En dan heb je nog de Baby Shark Knuffel met geluid. Je drukt op de buik van baby shark en hij zingt het welbekende liedje. Deze knuffel ligt bij Fleur in bed. Gelukkig is hij niet mega gevoelig en horen wij niet de hele nacht het liedje afspelen. Je moet goed drukken om het geluid er uit te krijgen. Hij kost 19,99 en is o.a. te koop bij bol.com. Je kunt kiezen uit Baby Shark, Mommy Shark en Daddy Shark.

Sound cubes baby shark

Deze sound cubes zijn super leuk om cadeau te geven! Ze zijn klein en makkelijk om mee te nemen. Bij ons zit hij inmiddels in Fleur haar luiertas. Even drukken en je kunt het welbekende liedje horen. Het geluid is ook niet mega hard waardoor het nog leuk blijft om te horen haha! Je kunt alle items uit zetten door hem nog een keer in te drukken YES! Ik heb deze nog niet in een Nederlandse webshop gespot, wel op amazon!

Badspeeltjes baby shark 

Deze leuke speeltjes zijn zo veel leuker dan een badeendje. Ze zijn ideaal voor in bad en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Je kunt ze gebruiken als mini water pistool. Je kunt er namelijk water mee spuwen!

WINNEN! 

In samenwerking met Boti mag ik één iemand blij maken met een Baby Shark pakket. In het pakket zit een Mommy Shark handpop en een Soundcube. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op Instagram
  • Like het bericht over de winactie
  • Laat een reactie achter zodat ik weet dat je mee doet
  • Extra kans: Tag een vriend/in 
  • Extra kans: Deel het bericht op je tijdlijn of in je story
Facebook Comments

Share this post