Happy momlife

babybjorn 5
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

BabyBjörn Reisbedje Easy Go, het bedje voor overal!

Ik heb altijd een dikke strijd met campingbedjes, wij gebruiken ze best vaak. Dit ging alleen nooit zonder een paar scheldwoorden, omdat ik het bedje vaak niet meer in elkaar kreeg.

Ik vind een reisbedje wel een beetje bij de uitzet horen, waarom? Ik neem de kinderen graag overal mee naar toe, maar wil wel dat ze kunnen slapen. Een onmisbaar item wat mij betreft. Sinds kort heb ik geen ruzie meer met ons campingbedje en vliegt hij ook niet meer door de kamer. Ik heb namelijk een campingbedje die je makkelijk in elkaar zet en overal mee naar toe kunt nemen.

BabyBjörn Reisbedje Easy Go

Onlangs kreeg ik het BabyBjörn Reisbedje Easy Go binnen. Een bedje dat volgens BabyBjörn anders is dan de ander bedjes. Volgens BabyBjörn kun je dit bedje namelijk makkelijk op zetten en weer makkelijk in klappen. Daarnaast zegt BabyBjörn dat dit bedje ook nog eens makkelijk is om mee te nemen. Dit klinkt ideaal toch? Ik heb het getest en kan je vertellen dat BabyBjörn de beloftes op hun website nakomen.

Hij past in de bakfiets

Sinds ik een bakfiets heb ga ik veel meer de deur uit. Op visite bij vriendinnen, zwemmen met de meisjes of lekker picknicken met Tamara. Ons oude campingbedje was langwerpig waardoor ik hem eigenlijk nooit mee kon nemen, daarnaast was ie mega zwaar. Het Easy Go bedje is een heel ander verhaal. Hij is namelijk lang niet zo zwaar en log als je hem hebt ingeklapt. Hierdoor past hij makkelijk in de bakfiets, maar ook makkelijk in de auto. Het gewicht van het bedje is nog geen 6 kilo waardoor je hem makkelijk kunt tillen terwijl je het hele gezin meesleept. Het bedje is uitgeklapt wel breder dan ons oude bedje en hij is ook korter. Dat is wat ons betreft geen probleem.

Bij het reisbedje krijg je standaard een matrasje van 4 cm dik. Dit is ook een echt matrasje en niet, zoals bij de meeste bedjes, een harde plank. Een groot plus punt dus! Het BabyBjörn Reisbedje Easy Go voldoet aan de veiligheidseisen wanneer je het bedje gebruikt zoals het hoort. Met het matrasje erbij dus. Het matrasje moet je ook vastmaken aan het bedje, dit geeft een veilig gevoel.

Easy go

Het bedje doet zijn naam Easy Go eer aan, want je zet hem gemakkelijk op en klapt hem net zo makkelijk weer in. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik een YouTube video heb gekeken over het inklappen, omdat de uitleg van het inklappen óf in het boekje staat óf onder op het bedje. Dit had ik niet helemaal door de eerste keer dat ik hem gebruikte. Maar dankzij het filmpje van BabyBjörn had ik het reisbedje binnen no-time ingeklapt en weer terug in de tas. Daarnaast is het bedje ook easy om te wassen. Je kunt de bekleding er namelijk makkelijk afritsten en weer opritsen. Wel zo hygiënisch.

Het bedje is te koop voor een prijs van €254,90. De prijs ligt een stuk hoger dan de meeste bedjes, maar ik vind dan ook niet dat je het teveel moet gaan vergelijken. Voor dit geld krijg je namelijk een bedje dat een goede kwaliteit heeft en die je heel lang kunt gebruiken. Ik vind hem dit geld absoluut waard, helemaal wanneer je vaak gebruik maakt van een campingbedje.

Het BabyBjörn Easy Go reisbedje voldoet aan al mijn verwachtingen en ik zal hem al mijn vriendinnen (en jullie!) adviseren. 

Facebook Comments

Share this post