Comments (8)

Fijn hè! Ik draag mijn dochter van 6 maanden en ruim 7 kilo elke dag in een mei tai, Tula, Wompat of ringsling.
Hoewel dit een hele verbetering is t.o.v. de ‘oude’ babybjorn draagzakken, is hij niet optimaal als het gaat om ergonomisch dragen. Het rugpand is iets te stevig, bij een wat groter kindje is de ‘M-houding’ (knietjes hoger dan de billetjes) niet zo mooi en je kindje hoort zo hoog te zitten dat je heel makkelijk een kus op haar bol kan geven, zonder je nek te rekken etc.
Als je Sofie vaker wilt dragen, zijn er nog fijnere draagzakken te krijgen. Kijk bijv. eens naar de Bondolino, Manduca of Ergobaby. Er is zelfs een een facebookgroep ‘Draagpraat’. !

Ja zo is op alles wel wat aan te merken natuurlijk.. maar als jij (en sofie natuurlijk) je er fijn bij voelt is dat het allerbelangrijkste!

Hier zijn we nog steeds aan het wachten op onze draagdoek.. Pff! !

Iedereen kijkt natuurlijk maar andere punten en ik heb weinig vergelijkingsmateriaal. Maar de hoogte kun je zelf in stellen ze kan dus hoger

Ja snapte ik hoor haha reacties kunnen soms verkeerd overkomen.

Heerlijk hè, dragen! Voor onze wandelvakantie dacht ik er ook aan om deze draagzak aan te schaffen,maar ik twijfelde door de negatieve reviews die ik tegenkwam… Nu ik jouw positieve review heb gelezen ga ik ‘m toch bestellen! De By Kay draagdoek krijg ik namelijk niet meer strak omgedaan, omdat Ivar veel te beweeglijk is en “mee wil helpen” 😉

Heerlijk hoor je kindje dragen, zelf zou ik haar idd iets hoger dragen. Wat al gezegd is kusjes hoogte. Maar als dit goed voor jouw en Sofie voelt moet je zeker zo blijven dragen. Zelf ben ik gek op mijn draagdoek. Wil graag wel als er een 2e kindje komt een drager bij voor het gemak.

Dragen is heerlijk. Ik heb zelf twee ergonomische dragers, de Bondolino en een Tula, en daar ben ik erg blij mee. Het rugpand daarvan is wel veel flexibeler, deze van de Baby Bjorn ziet er best nog wel stug uit? Fijn in ieder geval dat hij jullie bevallen is dat is het belangrijkste 😉

Haha, aahw, ze verzuipt in dat ding joh. 😛 Ik vind dragen echt fantastisch en fijn, maar wij doen het met een doek en niet met een drager. Ik heb er wel eens over nagedacht, maar ik blijf er toch bij dat ik met de doek beter kan dragen dan in zo’n drager. Maar dat is puur persoonlijk, dat heeft niks met een afkeer voor dragers te maken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP