Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Baby kleding shoppen bij Marc & Spencer

Tijdens mijn zwangerschap van Fleur was ik op zoek naar een lekker warm gebreid vestje in het wit en nergens kon ik eentje vinden die ook nog eens betaalbaar is. Na een sessie op google kwam ik terecht bij Marc & Spencer en er ging een wereld voor mij open. ik dacht dat Marc en Spencer een supermarkt was, maar het blijkt een shop te zijn met super leuke items voor dames, heren en kinderen. 

Ik was dus op zoek naar een gebreid vest en ik wilde er geen 40 euro voor uitgeven. Op Marc en Spencer kwam ik hem tegen voor 15 euro en dat vond ik toch een aangenamere prijs. Ik was op dat moment ook nog op zoek naar leggins en besloot er drie te bestellen. Ze verkopen allerlei sets met leggings en dit ligt rond de 10 euro. Dat is dus iets meer dan €3,- per legging, niet duur! Je krijgt je bestelling binnen enkele dagen binnen en de kwaliteit is ook nog eens heel goed. Fleur draagt de leggings vanaf haar geboorte tot nu en het zijn mijn favorietjes geworden. Het is dat vanaf nu haar maat redelijk gelijk op gaat met Sofie haar maat in de winter en ik dus al voldoende kleding heb anders had ik zeker nog wel wat besteld daar. Het is goed betaalbaar en de kwaliteit is ook nog eens heel goed.

Ook voor Aron en Sofie heb ik mooie items gespot en ook nog eens betaalbaar. Je hebt er bijvoorbeeld jurkjes voor €9,95. En ook voor Aron hebben ze stoere truien van rond de €12,95. Prijzen zijn goed vergelijkbaar met de Zara bijvoorbeeld. Ik ben benieuwd hoe de grote maten vallen. Mocht ik dit een keer gaan testen zal ik het aan de blogpost toevoegen. Voor nu deel ik graag nog mijn favoriete items in maatje Fleur haha! En ik ben benieuwd kende jij de webshop al? En heb jij er al wel eens iets gekocht?

Niet gesponsord, geschreven uit enthousiasme!
Facebook Comments

Share this post