Happy momlife

hobea 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Baby items shoppen bij Hobea

Na de geboorte van Sofie heb ik in de loop van de tijd best veel baby spullen weg gedaan. Ik wilde niet alles bewaren en op dat moment was het helemaal nog niet zeker over een derde kindje bij zou komen. Toen dit uiteindelijk wel zo bleek baalde ik dat ik sommige dingen al had weggedaan, maar was ik ook blij dat ik een aantal items wel bewaard heb. Ik kreeg van Hobea de kans om leuke items voor baby 3.0 uit te zoeken in hun webshop. 

Hobea is een webshop met diverse baby spulletjes voor een betaalbare prijs. Zo hebben ze er een ruim aanbod aan lederen schoentjes voor baby. Ideaal als ze de eerste stapjes gaan lopen of wanneer je je kindje in de winter in een drager hebt. Dan krijgen ze in ieder geval geen koude voetjes. Volgens de website moeten de schoentjes niet uitvallen en daar ben ik wel heel erg benieuwd naar. De lederen schoentjes zijn te koop in de maten 16/17 t/m 26/27. Lederen slofjes zijn ideaal voor het leren lopen en ze passen zich goed aan aan het voetje.

Ik kreeg ook een voedingskussen/zwangerschapskussen opgestuurd. Super handig, want mijn oude was echt uit vorm haha! Ik slaap er tijdens de zwangerschap mee en na de geboorte van onze krummel mag ze er lekker in liggen als ze bijvoorbeeld met haar broer en zus aan het knuffelen is. Of als ze even lekker bij ons in bed ligt. Daarnaast zal ik hem ook veelvoudig gebruiken tijdens het geven van de borstvoeding.  Ik vind het namelijk fijn om die extra ondersteuning te hebben tijdens het geven van de borstvoeding. Ik kan tijdens en na mijn zwangerschap echt niet zonder een voedingskussen. Ik slaap een stuk beter als de kussen onder mijn buik ligt, ik ben namelijk een echte buikslaper en sinds een paar weekjes lukt dat echt niet meer. Door de kussen onder mijn buik te leggen heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik op mijn buik aan het slapen ben. Naast de kussen kun je er ook extra hoezen kopen. Handig als je deze hoes aan het wassen bent. Deze moet ik zelf nog aanschaffen, want met lekkende borsten en spugende kindjes is het wel prettig om wat achter de hand te hebben. De voedingskussens zijn te koop in diverse printjes.

Als laatste kreeg ik nog een wikkeldeken voor ons meisje. Het dekentje voelt aan als een heerlijk warm dekentje die je makkelijk in de autostoel kunt gebruiken, maar je kunt hem ook  gebruiken als speelkleedje. Hij is aan twee kanten te gebruiken. Ik heb aan de ene kant een bloemetjes print en aan de andere kant is hij creme kleurig. Een handige drie-in-één deken. De binnenkant van de deken is van katoen en de buitenzijde van microfleece. Klink heerlijk toch?

Naast de wikkeldoek, slofjes en voedingskussens hebben ze ook verzorgingskussens en dekentjes voor in de buggy bij Hobea.net.

De producten in dit blog zijn op gestuurd door hobea.net
Facebook Comments

Share this post