Happy momlife

img_9578
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Baby Alive magisch kapsel baby || Review

Het nieuwe speelgoed blijft maar komen en het lijkt wel steeds leuker te worden! Denk bijvoorbeeld eens aan deze Baby Alive Magisch Kapsel baby. Een geweldige pop waar wij kennis mee mochten maken. Onze meiden zijn echte poppenmoedertjes dus een beter plekje om te testen kan ik mij ook niet bedenken.

Vooral Fleur is een echte poppenmoeder en loopt de hele dag rollenspelletjes te spelen met haar poppen. Zo lief om te zien! Thee kransjes zijn favoriet hier. De Baby Alive magisch kapsel kwam binnen voor Sofie en dat snap ik wel. Want welk meisje wil niet graag een keer kappertje spelen (met haar eigen haren) ik denk dat bijna ieder kind wel een keer in zijn/haar haren heeft geknipt en ik ben bang dat dit moment bij ons ook nog wel gaat komen. Sofie speelt namelijk te graag kappertje.

Baby Alive zijn levendige poppen die van alles kunnen en leuke geluidjes maken. Het zijn poppen die wel van een beetje kletsen houden en de voorgangers van deze pop konden bijvoorbeeld op een potje plassen en dansen.

Terug naar het kappertje spelen, want de Baby Alive magisch kapsel is speciaal bedoeld voor alle kinderen die graag eens kappertje willen spelen. Met het magische schaartje van Baby Alive kun je zo vaak het haar knippen van de pop als je wilt. Het groeit namelijk vanzelf weer aan ;).

Baby Alive is dol op tutten, net als onze meiden. Als je de pony hebt geknipt kun je aan de slag met het doen van de haren van de pop. Je kunt de haarband van de pop versieren met de leukste accessoires, maar je kunt ook leuke staartjes maken. Sofie kan zich hier uren mee vermaken. Staartjes in, staartjes uit. En het liefst maakt ze zichzelf ook mooi met de spulletjes van haar baby Alive.

De poppen van Baby Alive inspireren kinderen in hun rollenspel, met verzorgingsmomenten, grapjes en magische ervaringen. Naar de kapper gaan kan voor kinderen heel spannend zijn, maar door te spelen met deze pop kan de angst hiervoor minder worden.

Je koopt de baby Alive magisch kapsel o.a. bij bol.com 

Facebook Comments

Share this post