sponsored stories

Een Au pair? Doe mij er maar drie!

Nog even en dan verwachten wij ons derde kindje en als ik heel eerlijk ben vraag ik mij soms wel eens af hoe ik het allemaal ga doen. Hoe ik alle kinderen ga voorzien van de juiste aandacht. Naast dat ik drie kinderen moet gaan groot brengen samen met Robert heb ik natuurlijk ook nog een bedrijf dat moet doordraaien.

Structuur

Het belangrijkste zal zijn: structuur. De dagen hebben bepaalde ritmes nodig waarin ik voor de kinderen zorg, maar ook tijd heb om aan het werk te zijn. Waar begin je in de ochtend mee? Hoe krijgen de kinderen voldoende aandacht? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn bedrijf blijf laten draaien en daarnaast ook nog tijd over mezelf over hou? Tropen jaren noemt men het haha, nou dit kan ik wel beamen. De komende jaren zullen in het teken staan van chaos en drukte, maar hopelijk wel met de juiste structuur.

Plannen

Gelukkig ben ik een ster in het plannen van mijn dagen en het vooruit plannen van mijn werkzaamheden. Menig boekje slingert over mijn werkplek en bestaat uit to-do list en andere handige lijstjes om mijn werkzaamheden goed in kaart te brengen. Ook de activiteiten voor de kinderen, Robert en mezelf staan duidelijk in mijn agenda zodat ik zo min mogelijk vergeet. Je zult denken dat ik het allemaal wel onder controle hebt toch? Toch twijfel ik hier soms aan. Als het met 2 kinderen al zo druk is hoe gaat het straks met 3 kinderen dan?

Een extra paar handen?

Soms bedenk ik mij dat een extra paar handen wel handig kan zijn, gewoon om de taken een beetje te kunnen delen. Nu ben ik zelf graag bezig met de kinderen en ga ik liever ‘s avonds nog wat langer door, zodat ik overdag tijd heb met de kinderen. Maar mocht dit plots helemaal veranderen dan kan een aupair echt nog wel een optie zijn. Voor nu zal het niet nodig zijn, want die extra paar handen tover ik er zelf wel bij. De magie van een mama toch?

Een au pair?

De makkelijkste oplossing is het inhuren van een au pair, iemand die de taken deels van jou uit handen neemt en daarnaast ook nog andere taken kan volbrengen. Met drie kinderen klinkt het heerlijk toch? Een au pair is iemand die je vaak vindt met behulp van een bemiddelingsbureau. Zij helpen met het vinden  van een au pair die aan jouw eisen voldoet. Daarnaaste ook bij de wettelijke procedure die komt kijken bij een au pair

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply