Happy momlife

img_3984
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Attractiepark de Goudvis een leuk dagje weg!

Tijdens je vakantie heb je niet altijd het mooie weer in handen en moet je soms op zoek naar een nood oplossing. Helemaal als je met de tent op vakantie gaat. Vlak bij ons vakantie adres was er gelukkig een mooi attractiepark te vinden waar wij een dagje uit hebben gehad. Wij gingen naar Attractiepark de goudvis en hebben hier echt een leuke dag samen gehad.

De Goudvis staat garant voor een hele dag speel plezier. Wij begonnen bij het indoor gedeelte, omdat het buiten heel erg vies weer was. Je kunt er lekker klimmen en het is er ook ruim. Ik kon gemakkelijk met Fleur er doorheen, maar Fleur kon er ook al prima in haar eentje door heen. Ook is er een apart peuter gedeelte waar ze lekker en veilig kunnen spelen. Er is een rodelbaan en er zijn helicopters waarmee je door de lucht kunt fietsen, heel tof en altijd een groot succes.

Ook is er een grote springkussen en kunnen de kinderen zich uitleven op een trampoline. Stiekem vind ik het zelf altijd heel erg jammer dat ik te groot ben voor een springkussen of een trampoline en kijk ik jaloers toe hoe mijn kinderen aan het spelen zijn.

Attractiepark de Goudvis buiten is een lekker ouderwets attractiepark, vind ik! Het doet mij denken aan de grote speeltuin waar wij vroeger naar toe gingen. Wij begonnen ons rondje buiten met een ritje op de waterfietsen. Ze trappen wat moeilijk, maar de kinderen vonden het geweldig. Ook zijn er een heleboel schommels, voor grote kinderen en kleine kinderen. Kun je er lekker klimmen, maar ook rijden in auto’s of racen op skelters. Wist je trouwens dat ze bij de Goudvis de grootste Airtrampoline hebben van Europa (400m2). Een groot succes bij onze kinderen.

De goudvis is ook absoluut geen duur park. De entree kost je €8,50 voor kinderen vanaf 2 jaar. Volwassene zijn gratis! Dat vind ik dus mooi en goed betaalbaar. Voor kinderen onder de 2 jaar betaal je €4,25. Ook het eten is goed betaalbaar, binnen mag je niet je eigen eten nuttigen, maar buiten kun je dit wel doen. Wij haalden een kan ranja op en aten tussen de middag een tosti met z’n allen. Alles oogt ook netjes en goed onderhouden.

Als je in de buurt bent vinden wij attractiepark de Goudvis echt een aanrader om heen te gaan!

Facebook Comments

Share this post