Comments (10)

Oh wat spannend, ik kan het me heel goed voorstellen dat je dag 2 met tranen thuis zat. En wat zul je trots zijn! Wij mogen over een maand ook voor het eerst..

Wat spannend en wat gaat de tijd snel. Lijkt me idd heel lastig om je kindje daarachter te laten, laat staan verdrietig! Maar Aron went vast snel en straks stuurt ie je de klas uit 😉

Ah, wat is ‘ie dan al groot he! Echt een hele stap. Ik kan me voorstellen dat het echt moeilijk is om Aron achter te laten terwijl hij verdrietig is, maar gelukkig is het goed gekomen en heeft hij een vet coole middag gehad!

Oh wat lijkt me dat een spannende periode, voor jullie allebei. Hopelijk heeft hij zijn draai gauw gevonden en gaat hij het heel erg leuk vinden op school:)

Wat een spannende dagen zijn dat ook he. Voor zowel mamma als kind haha. Fijn dat het allemaal zo goed gaat!

Heel spannend, maar gelukkig komt alles helemaal goed!

Ahh Joyce, zelfs ik als volger vond het spannend.
Leuk dat je het beschreven hebt!
Wat zal je trots zijn, oh trouwens April komt steeds dichterbij! ^^

Wat spannend zeg. Fijn dat hij er plezier aan heeft. Het lijkt me echt wennen, hij zal nog wel eventjes flink moe zijn denk ik.

Oh dit lijkt me zo spannend als ouders zijnde! En natuurlijk helemaal voor de kinderen. Volgens mij vind Aron school wel vet cool 😉 Knap ook dat hij het 2 volle dagen meteen heeft volgehouden zeg.

Ja absoluut! Gisteren ging het al een stuk beter, en vanochtend was het ook geen probleem. Ben benieuwd hoe het vandaag gaat, aangezien mijn mama hem ophaalt en weer naar school brengt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP