Happy momlife

tygo en vito 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Aron in Tygo & Vito

Aron is een heel smal jongetje en kleding voor hem vinden dat mooi aansluit is dan ook erg lastig. Inmiddels zijn er een aantal merken waarvan ik weet dat ze goed en mooi zitten, maar nieuwe merken ontdekken die mooi zitten en ook nog eens betaalbaar zijn is natuurlijk nooit verkeerd. Wij mochten een setje kleding van Tygo & Vito ontvangen.

Misschien herkennen andere jongensmama’s dit ook wel; een smaller vallende spijkerbroek vinden is een ramp. Helemaal als het ook nog een beetje betaalbaar moet/mag zijn. Ik vind het namelijk heel erg zonde om €60,- neer te leggen voor een broek met de gedachten dat de broek na een paar maanden buitenspelen helemaal vol gaten zit haha. De broeken van Tygo & Vito zijn heel mooi smal en ook nog mooi lang. Ideaal voor onze oudste dus. Aron draagt op de foto’s het slim-fit model in maat 128 en zit dus helemaal goed. De broek die Aron draagt kost €29,99.

Naast de broeken zijn t-shirts misschien nog wel een groter probleem. Alles zit heel erg wijd en tja dat ziet er gewoon niet zo mooi uit. Bij Tygo & Vito is dit anders. De shirts sluiten mooi aan bij smalle jongetjes. Aron heeft een shirt aan met een indigo streep en het streepje staat hem onwijs goed. Dit shirt kost €19,99, maar er zijn ook shirts voor €12,99 en dat is een prima prijs voor shirts die mooi zitten en ook nog van goede materialen gemaakt zijn.

Wat ik ontdekte op de website van Tygo & Vito is dat ze 4 kledingstukken hebben uitgebracht voor SOS kinderdorpen. Door dit item te kopen steun je SOS Kinderdorpen en gaat er een deel van de opbrengst naar dit goede doel. Ik vind het mooi als een merk een goed doel steunt.

Facebook Comments

Share this post