Comments (6)

ja die dingen heb ik ook allemaal geleerd. ik heb er heel veel leuke nieuwe contacten mee opgedaan. En het schoolplein is meestal heel gezellig.

Gaat snel he dat eerste jaar! Hier helaas niet zoveel leuke moeders op het schoolplein haha

Haha dat eerste keer spelen hebben we hier al achter de rug, dat doen we op de peuterspeelzaal al. Erg leuk! Ik ben benieuwd hoe ik over 1,5 jaar praat over Levi zijn eerste jaar basisschool. Ik kijk er wel enorm naar uit.

De eerste keer spelen lijkt mij ook wel een dingetje! Laatst zij mijn buurvrouw al tegen haar zoontje van 3 dat Melle wel een keer mocht komen spelen en toen gooide ik al mijn hakken in het zand, want dat lijkt mij nog een beetje te gek voor nu. Komt op de grote school wel, over een paar jaar!

Hier is fruit iedere dag verplicht…ook wel eens lastig als de fruitschaal echt leeg is ;)…

Oh nee hier alleen op dinsdag en donderdag 🙂 Maar Aron krijgt altijd fruit mee of groente 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP