Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

April Goals // + Hoe ging maart?

Vliegt het jaar voorbij of ligt het aan mij? Men zegt wel dat je met jonge kinderen tropenjaren hebt en die mensen kan ik geen ongelijk geven. Inmiddels is het alweer april en zit mijn middelste meisje ook op school. Het is stil in huis, maar dat geeft mij ook weer ruimte om te werken aan mezelf.

Hoe ging maart? 

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]1. De laatste dozen op zolder uitzoeken[/cws_sc_mark]

Yes! De zolder is klaar en inmiddels is bijna alles in huis uitgezocht/opgeruimd. Dit had natuurlijk allemaal een hele goede reden, maar die kon ik toen nog niet met jullie delen. Zo blij met ons nieuwe huis en dat ik dat klusje al geklaard had voor de verhuizing!

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]2. Moodboards maken voor de kinderen hun kamer[/cws_sc_mark]

Ik zei het al bij mijn doelen, dat de kinderen nieuwe kamers gaan krijgen. Nou dat hoort dus allemaal bij ons nieuwe huis. De moodboards staan klaar en ik kan niet wachten om over een maandje ongeveer het eindresultaat van de kamers te gaan delen.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]3. Geen cola meer drinken [/cws_sc_mark]

Euh ja ik blijf dus gewoon cola drinken hé.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]4. Een maand vooruit bloggen [/cws_sc_mark]

Ik wil van alles, maar een dag heeft maar 24 uur. Met het verhuizen/klussen en thuis zieke kinderen kom ik amper aan het bloggen toe. Ik hoop de komende weken wel wat vooruit te kunnen werken.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]5. Mijn nieuwe bedrijf verder laten groeien [/cws_sc_mark]

Dit heb ik ook even onhold gezet in verband met de verhuizing.

Doelen voor April

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]1. Meer rust nemen [/cws_sc_mark]

Dit is een drukke periode en daardoor vergeet ik snel rust te nemen. Ik wil daarom iedere avond om half 9 stoppen met mijn werkzaamheden en op de bank ploffen. Met een boek of met een leuke serie. Even helemaal niks.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]2. Gezonder eten[/cws_sc_mark]

Het verhuizen staat een beetje gelijk aan ongezond eten geloof ik. Maar dat moet echt anders. Wij hebben een bruiloft deze zomer en ik wel slanker op staan haha! Nee hoor ik wil gewoon weer in bikini durven deze zomer. En dat gaat niet lukken op deze manier.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]3. Plannen maken voor mijn blog [/cws_sc_mark]

Ik weet niet zo goed wat ik met mijn blog moet. Dit komt ook door de fase waarin ons gezin zit. Ik moet er dus even goed voor gaan zitten. Een moodboard maken, een duidelijk overzicht met alle plannen die ik wil uitvoeren. Nu ik nog maar 1 kind overdag in huis heb kan dit ook gewoon en heb ik meer tijd om weer DIY projecten te doen bijvoorbeeld.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]4. Elke week een video online[/cws_sc_mark]

Ik mis het maken van video’s, en wil dit ook echt weer oppakken. Ik ons hele verhuisproces aan het vastleggen en wil daarna weer door gaan met het maken van vlogs en andere interessante video’s.

Deze maand 4 doelen, want dat is met onze drukte wel even genoeg haha! 

Facebook Comments

Share this post