Happy momlife

vintage brown crt tv on parquet wood flooring
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Amazon prime een aanrader?

Wat heb je tegenwoordig veel plekken waar je series en films kunt kijken hé? Zo heb je Netlix, Videoland, Discovery+ en natuurlijk Amazon prime. OVer Amazon prime gaan we het vandaag even hebben. Naast dat wij regelmatig cadeautje bij amazon bestellen, omdat het een stuk goedkoper is, kijk ik ook graag series via dit platform. Ik ga de voordelen met je delen.

vintage brown crt tv on parquet wood flooring

1. Onbeperkt gratis en snel bezorging

Amazon heeft een ruim shop aanbod. Eigenlijk kun je elk denkbare er wel vinden. Door prime te nemen kunnen veel producten de volgende dag al gebracht worden. Daarnaast hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Dit geldt wel alleen voor geselecteerde prime producten.

2. Series kijken via Prime video

En dit is waar ik blij van word. Ik kijk meerdere series via Amazon Prime Video. Denk aan desperate housewives, Real Housewives, Bellow Deck. Maar ook de leukste films, zoals de After reeks. Super leuk!

3. Gratis games via Amazon Gaming

Hier hebben wij nog geen ervaring mee. Prime-leden profiteren van een maandelijkse selectie gratis games, gratis ingame-content en een Twitch channel abonnement. Met Twitch Prime kan je streams bekijken zonder reclame, gratis abonneren op kanalen en ontvang je korting op de aanschaf van games die worden verkocht op Amazon.

Wat kost Amazon Prime?

Een Amazon Prime-abonnement kost € 2,99 per maand. Opzeggen kan wanneer je wilt. Amazon is daarmee het goedkoopst met het grootste aanbod.

Is het de moeite waard?

Als je regelmatig op Amazon bestelt kan het zeker uit. Je hebt al snel de maandelijkste kosten er uit doordat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Maar ook het aanbod aan series en films is enorm waardoor je lekker veel kunt kijken. Het is een heel ander aanbod dan Netflix en ik vind het wel fijn om dit er naast te hebben. Vooral de laatste tijd komt er veel leuk, nieuw spul bij! Alles bij elkaar vinden wij het echt een aanrader. Gratis verzending, snelle levering en de series en films op amazone video!

Facebook Comments

Share this post