Happy momlife

Fleur is zeer content met de openhaard.
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Alvast Sinterklaascadeaus kopen terwijl de zomer nog niet voorbij is?

De zomer is wel al bijna voorbij en ik ben al helemaal bezig met de aankomende maanden. Inmiddels ben ik al druk bezig met wat komen gaat en heb ik de eerste inkopen ook alweer gedaan voor de feestdagen. Dit doe ik meestal al rond de zomer, omdat er dan veel aanbiedingen zijn. Ik speur online naar de perfecte kortingscodes om zo de mooiste deals met speelgoed te scoren voor de kinderen.

Fleur is zeer content met de openhaard.

Het is een dure tijd en iedereen voelt dit in zijn/haar portemonnee. Wij sparen koopzegels voor de zomervakantie en zodra wij op vakantie zijn geweest gaan wij sparen voor de december maand. Maar daarnaast let ik ook goed op de folders. Zo kan ik alvast dingen kopen die super leuk zijn! Zo vond ik voor Sofie een leuke scrunchie maker bij de kruidvat. Super leuk om cadeau te geven!

Nu al Sinterklaascadeaus kopen? Ja, juist wel!

Je kunt nu profiteren van aanbiedingen. Bol.com heeft binnenkort de LEGO weer in de aanbieding. Dit is altijd zo rond de herfstvakantie. Maar ook ander speelgoed is in deze tijd vaak al in de aanbieding. Kruidvat en trekpleister hebben vaak ook al leuke items in de folder staan. En tijdens de kinderboekenweek koop ik alvast de boeken die de kinderen krijgen. Ook omdat er dan leuke aanbiedingen zijn. Ik doe dit vooral ook om de kosten te spreiden. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om nu alvast wat Sinterklaascadeaus in te slaan.

Hoe weet je nu al wat je kinderen straks willen hebben?

ik hoor vaak dat men helemaal nog niet weet wat kinderen willen hebben. Nu is het zo bij ons dat wij geen troep speelgoed in huis willen. Van die flut dingetjes wat na een paar keren kapot gaat. Ik geef met de feestdagen dus ook niet veel van dt soort cadeaus. Ze krijgen vaak een boek, pyjama en iets waar echt hun interesses liggen. Denk hierbij aan LEGO, Playmobil, Sylvanian families. Ik kan dit prima vooruit kopen. Ik maak ook het hele jaar door een lijstje op bol.com waarop ik alles zet wat ze wel eens noemen om te krijgen. Zo kan ik ook gemakkelijk dingen op zoeken en krijg ik ook een melding wanneer er items in de aanbieding zijn.

Maar eerst moe ik maar eens wat ruimte maken in huis, zodat ik de cadeautjes op een veilige plek kan gaan opbergen!

Koop jij ook op tijd cadeaus in?

Facebook Comments

Share this post