sponsored stories

Altijd bij de tijd

Ik ben niet echt een sieradenmeisje. Ik draag meestal een ring en als ik les moet geven heb ik standaard een horloge om zodat ik mij een beetje aan mijn planning kan houden en goed in de gaten kan houden wanneer mijn les voorbij is. Andere sieraden draag ik eigenlijk niet. Ja mijn ketting met de voorletters van de kids. 

Mijn stage cadeau

Onlangs mocht ik een nieuwe horloge uitzoeken en daar was ik wel aan toe. Ik liep nog steeds met mijn DKNY horloge die ik kreeg nadat ik stage had gelopen bij een Juwelierszaak. Die horloge vond ik al mooi vanaf het eerste moment dat ik er stage liep en het was dan ook een leuke verrassing dat ik hem kreeg als bedankje voor het stagelopen. Het was ook de laatste stage die ik moest doen voor mijn VMBO diploma en liet mijn diploma datum erin graveren. Zo heb ik voor mezelf een mooie herinnering gemaakt. Hij is niet af, hij is niet stuk, maar ik ben toe aan iets anders. En mijn DKNY horloge gaat in een bakje om te bewaren. Een mooie herinnering aan een super leuke stage.

fossil

Fossil

Het merk Fossil heeft ook altijd mijn aandacht getrokken. Stoere horloge met leuke printjes en retro kleurtjes, ik ben er dol op! Toen ik de mogelijkheid kreeg om een horloge uit te zoeken koos ik dan ook voor een horloge van Fossil. Met een mint kleurig bandje en een subtiel klokje. Ik moet geen grote horloge om mijn pols hebben. Dit vind ik te zwaar en is onwijs onhandig tijdens het lesgeven. Je hebt heel veel mooie Fossil dameshorloges en dat maakte het kiezen wel even moeilijk. Maar toen ik zag dat dit een nieuw model was was ik snel om. Wel heb ik nog even getwijfeld tussen de Micheal Kors dameshorloges. Maar uiteindelijk vond ik dit toch minder bij mij passen en had ik die keuze meer gemaakt, omdat het een trend is. Ik wist dan ook dat ik hier spijt van ging krijgen.

Ik koos voor een mintkleurige horloge tevens als motivatie om vaker wat meer kleur aan te trekken. Ook koos ik bewust voor een leren bandje en niet voor een zilverkleurige bandje. Met warm weer is het heel warm en zweterig en ik vind het vervelend als mijn haartje er tussen komen haha! Een leren bandje dus gewoon, omdat ik dit heel fijn vind zitten.

fossil 2

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe, toffe horloge! Hij past helemaal bij mij en ik draag hem dan ook graag. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Simone

  Leuk kleurtje!

  29/06/2016 at 3:24 pm
 • Reply Jessica

  Heel leuk! Mooi kleurtje ook!

  29/06/2016 at 10:03 pm
 • Reply Claudia

  Gaaf. Maar ik ben dan ook n echt sierraden meisje . Dus MK oftewel Michael Kors vind ik ook geweldig vooral mijn beauty van n tas.

  Je hebt een goede keus gemaakt.

  30/06/2016 at 12:26 pm
 • Reply Nathalie

  Heel mooi! Helemaal hip voor deze zomer!

  01/07/2016 at 9:33 pm
 • Reply Kleine Prinses

  erg mooi, ook de kleur!

  07/07/2016 at 11:33 am
 • Leave a Reply