Comments (16)

Ik heb het heel lang moeilijk gevonden om zwangeren om me heen te hebben. Helemaal als ze er niet helemaal klaar voor waren of er niet om zaten te springen. Elke keer dat het mis ging was dan een klap in mijn gezicht. Het verdriet is er nog maar wordt verzacht door het kleintje wat er nu wel is en waar ik enorm dankbaar voor ben <3 De zwangerschap van Z kwam ook echt als een verrassing. Net toen ik had gezegd dat ik een jaar even geen ziekenhuis wilde zien en er niet mee bezig wilde zijn haha.

Echt heel intens en heftig. Zo bijzonder deze blog, inspirerend dat je het met ons deelt! Ik vind het heel knap hoe je ermee om bent gegaan, daar is geen handleiding voor maar je hebt de knop omgezet en dat vind ik echt geweldig van je. En nu extra genieten en knuffelen met je prachtige kids <3

Heel mooi geschreven en knap dat je hier zo open over schrijft 🙂

Ik kan me hier zo erg in vinden, het stukje dat je zwangeren niet om je heen kon verdragen. De emotie. Je hebt het mooi geschreven lieverd. Sterk vrouwtje!! <3

Erg heftig meid, een miskraam lijkt mij zo verdrietig! Goed dat je hier aandacht aan besteed, volgens mij is het openlijk schrijven over een miskraam nog wel eens een taboe.. Ik hoop dat veel meiden/vrouwen steun kunnen halen uit jouw verhaal!
Liefs

Heel erg heftig! Erg knap dat je er open zo over kan schrijven! Heel erg inspirerend hoe je hiermee om bent gegaan.

<3 <3

Ken het helaas. Alles in mijn leven draaide om die paar dagen, kreeg ik die krampen in mn rug of deze maand niet. En als t dan weer niet lukte weer een week depressief. Zoveel verdriet als andere zwanger raakte.
En dan de opmerkingen dat ik nog zo jong ben en tijd zat, en geduld, ik moet blij zijn want ik heb er iig 1, en het ” los laten” want ik ” ben er teveel mee bezig”. Ja ga mij even uitleggen hoe ik iets moet loslaten, iets wat je vreeeeselijk graag wil.

En als je dan na een jaar te horen krijgt dat het uit man z’n kant bijna onmogelijk zal zijn op de natuurlijke ma Ier, maar dat ze ons niet helpen omdat ik te zwaar ben. Dan zakt je de grond ook even onder je voeten vandaan.

Nu 2 jaar later zijn we op de natuurlijke manier zwanger, 15 weken en verwachten een jongen. <3

Je maakte me aan het huilen…. Knuffel!

Heftig…Wat knap dat je dit deelt en ik weet zeker dat het herkenbaar is voor veel vrouwen.

Dankjewel voor het delen <3
Wij zitten nu weer in zo'n periode. Morgen weer een test, sinds een jaar (we hebben door omstandigheden ook nog eens een tijd moeten stoppen met proberen), en ik vind het gewoon eng. Vaak voelt het inderdaad of ik te graag wil …

Wat een mooi nieuws, gefeliciteerd! Geniet van deze mooie periode, na zo’n donkere tijd! 🙂

Mooi dat je dit deelt. Allemaal heel herkenbaar. <3

Gefeliciteerd meissie!

<3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP