Happy momlife

shutterstock_373585435
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Als Sofie mocht kiezen

Sofie is een echte dierenvriend en als het aan haar lag stond er waarschijnlijk een paard in de tuin, liep er een hond door het huis en een kat in huis. Als ze een dier ziet is ze compleet afgeleid en komt ze geen stap vooruit tot dat ze contact heeft gehad met het dier. Ik probeer haar daarom ook te leren dat ze altijd eerst moet vragen of ze het dier mag aaien voordat ze het dier gaat aaien. Je weet natuurlijk nooit hoe een dier op een kind reageert. Als sofie mocht kiezen dan kregen wij dit:

Al vanaf dat ze heel klein is is ze al in de ban van dieren. Bij vrienden heeft ze ooit eens een hele ochtend achter hun kitten aan gevangen en als ze nu een kat ziet doet ze nog steeds hetzelfde. Heel lief! Als ik haar vraag wat ze voor haar verjaardag wil dan denk ik dat er een hondenhok in onze tuin beland. Helaas is het voor ons niet mogelijk om een dier in huis te halen vanwege allerlei allergieën bij Robert en mij. Super sneu, want ik denk dat Sofie en heel lief baasje zou zijn voor haar dier. Wij (of beter ik) heb wel eens gedacht dat er een konijn in de tuin moest komen, maar ik heb al amper tijd voor mezelf laat staan met nog een dier erbij. Helaas!

Naast een dier zal Sofie ook kiezen voor veel roze en glitters. Onlangs mocht ze van mijn ouders nieuwe schoenen uitzoeken en die laarzen bestaan voor 80% uit glitters. Stiekem moet ik wel zeggen dat ik ze zelf ook wel wil hebben haha! Maar helaas ze zijn er niet in mijn maat. De schoenen passen goed bij Sofie en staan goed voor haar enthousiaste karakter.  Net als roze als ze ergens is en ze ziet roze dan wil ze het hebben. Dit gebeurt natuurlijk niet, maar als ze mocht kiezen was alles roze en stonden er prinsessen en mickey op haha! Een typisch meisje is het gewoon heerlijk!

Facebook Comments

Share this post