Recepten Review

AllerHande Family Box

Allerhande heeft sinds een tijdje een nieuwe box en ter introductie mocht ik hem uitproberen. Helaas bezorgd de Albert Heijn niet en was er ook geen andere oplossing dus gaf ik Carmelina de kans om de box te testen en hier voor mij een blog over te schrijven. 

Carmelina – Mensen die mij kennen weten dat ik verschrikkelijk ben in de keuken. Bij mij hoef je geen prachtig diner te verwachten als je komt eten want koken is niet helemaal mijn ding. Ik vind het wel leuk hoor maar ik ben gewoon koos inspiratieloos en ik gun mezelf niet dimg_2104e tijd om recepten uit spannende kookboeken te proberen. Door de weeks als mijn man aan het werk is is het handig als het eten klaar staat wanneer hij thuis komt tussen 18:00 en 18:30 zodat we toch nog als gezin kunnen eten maar verder dan aardappelen, groente en vlees kom ik niet. Oké, een pasta wil ook nog wel.  Nee, laat mij maar lekker bakken. Dat is mijn afdeling. Op zich zijn mijn man en ik toch best een goede combinatie want hij is een ster in de keuken! Dus… Mocht je een keer willen komen eten, zorg dan dat je komt op een dag dat hij vrij is. Dan kan je een lekker diner van hem verwachten en een lekker toetje van mij.

Goed, terug naar die familiebox. Deze testen is een feestje! Want zelfs mij lukt het nog om deze recepten in elkaar te “flansen”.  Als je de box gaat bestellen verschijnen er 4 gerechten. Je kan er hier 3 uit kiezen waarvan jij denkt, dat lusten we allemaal wel. Het zijn trouwens allemaal recepten die getest zijn door kinderen en dus volgens allerhande lekker voor jong en oud!

Wij kozen voor de volgende maaltijden:

  • Rundervink met snijbonen en ovenaardappelen
  • Kleurrijke groentepasta met zoete aardappel
  • Mexicaanse ovenschotel met gehakt

Nou is Luka 1,5 jaar en zit in de fase “ik eet alleen als ik daar zin in heb” dus het is iedere avond afwachten of hij eet en hoeveel hij eet.

Ik ben gek op Mexicaans dus de Mexicaanse ovenschotel met gehakt maakte ik als eerste klaar. Voor 4 personen een behoorlijke schaal! Maar lekker! Een heerlijk makkelijk recept en behalve de bonen vond Luka het ook best smakelijk vooral de tortillachips natuurlijk.  Persoonlijk vond ik hem ook voor onze kleine man best wat aan de pittige kant.

img_2106

De Kleurrijke groentepasta was groot succes! Wat een onwijs lekkere maaltijd was dat en zo simpel. Vooral de “courgettespaghetti” viel goed in de smaak zowel bij Luka als manlief. Ja, dit recept gaan we er zeker inhouden.

Rundervink met snijbonen en overaardappelen kan eigenlijk weinig mis mee gaan he. Na mijn idee een veilig recept en ook dit werd prima gegeten. Wel met een beetje appelmoes erbij.

De recepten zijn dus goed gekeurd in ons huisje. Het fijne is dat alle recepten klaar zijn binnen 20 a 30 minuten. Heel fijn voor een mama met 2 kleine kindjes die veel aandacht vragen. Manlief had weer eens wat anders op zijn bord liggen dan een stampotje met worst dus ook die was gelukkig.

Je hoort trouwens wel eens dat mensen bang zijn dat de producten die erin zitten misschien nog 1 dag houdbaar zijn waardoor je de helft kan weg gooien. Maar ik heb nu een aantal keren boxen van Allerhande mogen proberen en zelf besteld en altijd was alles keurig vers en kon nog wel even mee. We hebben dus nooit wat weg hoeven gooien.

Voor ons jonge gezin is deze box nog wel wat aan de prijzige kant. Ze kosten namelijk 49 euro. Je kan hiervan 3 dagen eten met 4 personen en aangezien Luka echt nog niet eet voor 1 persoon en Jonah nog aan de flesjes zit zijn wij goedkoper uit als we zelf onze maaltijden samenstellen. Maar voor het gemak is het ideaal. Bij het bestellen van deze box kan je de rest van je boodschappen ook gratis laten thuis bezorgen waar ik dan weer heel gelukkig van word want bestellen is echt makkelijker dan naar de winkel gaan.

Wat ik ook erg leuk vond is dat je van de box (de doos) een boerderij kan knutselen. Iedere maand wordt er een nieuwe “kiekebox” uitgebracht met een leuk thema. Naast eet plezier dus ook nog knutselplezier!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Noer

    De prijs is wel een struikelblok, vrij prijzig zoals jij ook al zegt.

    16/01/2018 at 2:38 pm
  • Leave a Reply