Happy momlife

aliexpress 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Aliexpress shoplog

Joehoeee daar is hij eindelijk, mijn Aliexpress verzamel shoplog! Ik heb ongeveer een half jaar lang al mijn binnen komende pakketjes bewaard om in één keer aan jullie te laten zien. Veel kerst items en speelgoed achtige dingetjes voor de DIY adventskalenders die binnenkort online komen. Ik heb overal ook direct linkjes bij gezet, zodat je niet hoeft te zoeken. Handig toch? 

Als eerste deze leuke adventskalender, hoe tof is hij? Je kunt er kleine cadeautjes, snoepjes of briefjes in stoppen. Ik vind hem helemaal geweldig!  Je vindt hem hier.

Ze zien er best leuk uit he deze pastel oorbellen? Maar eigenlijk zijn ze niet zo fijn, de prikkers zijn namelijk van siliconen waardoor je ze niet echt in krijgt, helaas! Deze oorbellen vind je hier.

Sofie haar haren zijn lekker lang en je kunt er steeds meer, ideaal! Voor Sofie kwam er ook een scrunchie binnen. De scrunchie voor kids vind je hier.

Deze oorbellen zijn onwijs leuk om af en toe eens in te doen. Je krijgt de hele set wat ik zelf echt bizar vind haha! De eenhoorn oorbellen vind je hier.

Stickers, mijn kinderen zijn er dol op! Ik bestelde weer en hele voorraad, handig voor zindelijkheidstraining of gewoon om lekker mee te knutselen. De dino stickers vind je hier, de Mickey hier en de hartjes hier.

Ter voorbereiding van de kerst haha en omdat mijn oude echt heel vies is. Je vindt hem hier. 

Leuke taart topper als je wilt weten hoe hij eruit ziet als hij in elkaar staat moet je even naar Ali gaan. Deze taart topper vind je hier.

Wie kent ze nog van vroeger? Geweldig en super leuk om in de adventskalender te doen. Je gooit ze tegen de muur en ze blijven plakken, zo leuk! De plakfiguurtjes vind je hier.

Of deze? De kinderen willen altijd mijn pennen hebben, nu hebben ze hun eigen in hun adventskalenders straks. Je vindt de pennen hier.

Ik zocht voor de adventskalenders mooie labels om op de cadeaus te plakken en toen kwam ik deze tegen. Handig, wan tik kan ze volgend jaar gewoon weer hergebruiken. De Adventslabels vind je hier.

Alvast een topper voor Aron zijn 8ste verjaardag. Deze taart topper vind je hier.

Sofie is in de ban van tattoo’s haha! Ze heeft nu al weken een monster op haar arm, maar straks staat er iets vriendelijkers op haha! De Disney tattoo’s vind je hier.

Ook voor Sofie haar adventskalenders deze leuke look-a-like lego poppetjes in Frozen style. De Frozen poppetjes en andere disney poppetjes vind je hier.

Deze sokken, ik vind ze echt geweldig, maar helaas ze zijn mij te klein! De maat aanduiding bleek toch niet helemaal te kloppen. Gelukkig ken ik genoeg mensen met kleine voetjes haha! De sokken vind je hier.

Wij delen vaak de kerstkaartjes deels uit en ik vind het leuk om er dit jaar iets zelfgebakken bij te geven in dit leuke zakje. Ook leuk om mee te trakteren bijvoorbeeld.De kerstzakjes vind je hier.

Deze zakjes kwamen binnen voor Aron zijn verjaardag/traktatie. Wat ik er precies mee ga doen zien jullie dus over 2 maanden. De monsterlijke zakjes vind je hier.

Dit setje kwam binnen voor Aron zijn adventskalender en het lijkt echt op LEGO, tof! Het lego voertuigje vind je hier.

Ik had echt flut cookie cutters, ik ging op zoek naar nieuwe en vond deze. En hij is echt mega stevig. Hij kan niet ingedrukt worden en dat vind ik zelf wel heel erg fijn. De cookie cutter vind je hier.

Ook deze kwamen binnen voor de adventskalender, ken jij ze nog vroeger? Misschien een beetje onduidelijk, maar dit zijn van die plakhandjes brrrrr! Je vindt de plakfiguren hier.

Ook nog een item van Wish, namelijk dit oordopje! Ideaal, want hij is draadloos. Ik dacht eerst dat hij het niet deed, maar dat was gelukkig niet waar. Hij doet het perfect en is super handig als ik door het huis loop en voice berichten krijg bijvoorbeeld. Of wanneer ik aan het werk ben, ik heb nl altijd maar 1 dopje in, omdat ik altijd controle wil houden. Hij kostte ook maar €1,- maar doet qua kwaliteit niks af aan de prijs. Je vindt hem hier.

En als laatste kwam ik dankzij Tamara deze oorbellen tegen. Ze zijn zo leuk voor de kerstdagen! haha Je vindt ze hier.

Wat kocht jij onlangs op Aliexpress? 

Facebook Comments

Share this post