Happy momlife

aliexpress 2-7
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Aliexpress shoplog #2

Regelmatig bestel ik wat goodies bij AliExpress. Meestal doen ik dit met een speciaal thema, zoals bijvoorbeeld de verjaardag van de kinderen. Je kunt er namelijk leuke thema spulletjes kopen om zo een geweldig kinderfeest te organiseren. Ook voor de zomer en voor baby’s hebben ze leuke items en ik bestelde een klein aantal items voor de baby en de zomer en wat handige dingetjes voor mezelf. 

Oefenklokje 

Wij zijn druk bezig om Aron te leren klokkijken en om te oefenen zocht ik nog een handig klokje waarmee wij konden oefenen met klokkijken. Ik vond er eentje op Aliexpress
Zoekwoorden: Houten klok 

Telefoonshoesjes

Onlangs mocht ik een nieuwe telefoon ontvangen, maar daar moet natuurlijk wel een hoesje omheen. Ik bestelde een paar via aliexpress. En ze kwamen achter elkaar binnen. Ik wil altijd een zo dun mogelijk hoesje en de laatste die binnen kwam heeft een mooi dun hoesje.


Het eerste hoesje dat ik vond was een transparant hoesje met een mooie tekst erop. Niet heel bijzonder maar voor €0,38 een prima prijs. het hoesje is wel wat dikkig wat ik zelf niet zo pretttig vind. Dit is dan ook een reserve hoesje geworden.  Zoekwoorden: siliconen case iphone 5S

Dit hoesje valt helaas heel erg tegen. Het is een heel dun hoesje, maar hij zit aan de zijkanten best wel wijd, waardoor hij niet mooi aansluit bij mijn telefoon. Wel vind ik de glitters aan de achterkant van het hoesje heel erg mooi. Struggles haha!  Zoekwoorden: ultra thin case 

Bij het laatste hoesje vind ik het printje onwijs leuk. Het zijn watermeloenen (maar dat hadden jullie allang gezien) het is een fijn huisje alleen de zijkanten zijn niet mooi afgewerkt waardoor hij scherp is. Zoekwoorden: case gedrukt fruit silicone 

Babyspeeltje

Voor de baby zocht ik ook wat items op waaronder dit speeltje. Je kunt hem helemaal loshalen dus voor gebruik kan ie nog even in de wasmachine. Ik vond de kleurtjes heel erg leuk En ik had verder nog niet echt iets voor de baby. Zoekwoorden: baby bijtring 

Slinggrip 

Als laatste kwam er deze ronde een nieuwe slinggrip binnen. Zonder dit item vind ik mijn telefoon vasthouden helemaal niet fijn. Met de slinggrip kan ik mijn telefoon veilig vasthouden en valt ie in bed niet boven op mijn hoofd haha! Zoekwoorden: sling grip 

Op naar de volgende items die binnen komen! Heb jij de laatste tijd nog iets leuks gekocht?

Facebook Comments

Share this post